Beauté Vital Beauty&Skin + Laserontharen Tilburg

4,7
406 reviews
Giekerkstraat 49, Tilburg, 5043MX
Open Morgen: 09:30 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
406 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Topsalon!
Super vriendelijk
Een heerlijke opbeurende en ontspannende gezichtsmassage en behandeling van Melissa gehad het was in één woord grandioos ik kom zeker terug!
Ben altijd tevreden bij deze schoonheidsspecialiste
Kom er inmiddels al een paar jaar en mijn huid is rustiger en gladder door de aanbevolen behandelingen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Melissa
Eigenaar
4.8
220 reviews

Over

Met ruim 22 jaar ervaring bent u bij Beauté Vital Beauty&Skin verzekerd van goede zorg. Melissa is gediplomeerd schoonheidsspecialiste én acné-specialiste. Hebt u last van huidproblemen en weet u niet hoe u die moet behandelen of bent u gewoon toe aan ultieme ontspanning? Dan bent u bij Beauté Vital Beauty&Skin aan het juiste adres! Ultieme ontspanning en persoonlijke aanpak zijn bij Beauté Vital meer regel dan uitzondering. Elke behandeling word afgestemd op uw wensen en Melissa garandeerd optimale zorg. U kunt in de salon terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen afgestemd op uw wensen en op maat gemaakt. U kunt in de salon terecht voor Kruidenpeelings, Microdermabrasie, Micro-needling, Meso & BB Glow, Acne (litteken) behandelingen (vergoeding zorgverzekering mogelijk) Rosacea behandelingen, Pigment behandelingen, Antiageing. ANBOS en GGD gecertificeerd

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Melissa

Professioneel19
Vakkundig18
Deskundig14
Aardig13

Over

Beauté Vital Beauty&Skin + Laserontharen Tilburg
Giekerkstraat 49
5043MX Tilburg

Heb je last van huidproblemen en weet je niet hoe je dit moet behandelen of ben je gewoon toe aan ultieme ontspanning? Dan ben je bij Beauté Vital Beauty&Skin Salon aan het juiste adres. Schoonheidsspecialiste Melissa heeft ruim 20 jaar ervaring in haar vak en is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en acnespecialiste. Ultieme ontspanning en een persoonlijke aanpak staan hier centraal.

Alle behandelingen worden afgestemd op jouw wensen en huidconditie en vervolgens op maat gemaakt. Je kunt hier terecht voor huidverbeterende behandelingen zoals micro needling, peelings en acnébehandelingen. Maar ook voor een ontspannende massage, waxen en het verven en epileren van je wimpers of wenkbrauwen.

MaMaandag
09:3017:00
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Beauté Vital Beauty&Skin + Laserontharen Tilburg

Beauté Vital Beauty&Skin + Laserontharen Tilburg is geopend van maandag tot donderdag van 09:30 tot 17:00. De salon is gesloten vrijdag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Beauté Vital Beauty&Skin + Laserontharen Tilburg zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Wenkbrauwen - threaden en Wimpers en/of wenkbrauwen verven
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 42,58.
Bij Beauté Vital Beauty&Skin + Laserontharen Tilburg kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019

Schoonheidssalons in de buurt