Reviews

5,0
3 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Naar verschilde salons geweest die mij helaas niet konden helpen aan mijn probleem huid dus ben ik bij beautiful Balance geweest Daar werd mijn huid gemeten en ze zagen gelijk het probleem. Ik heb een goede uitleg gehad een goede behandeling en we zagen al gelijk resultaat. Ik ben heel blij en ik raad het iedereen aan!!!
Manon De groot
één jaar geleden
Ik ben erg blij met de behandeling die ik heb gekregen. Mijn huid voelt heel glad aan en er werd echt de tijd voor me genomen.
Eva Gundlach
één jaar geleden
Heel fijn geholpen door Eva. Ik had een vraag over mijn huid en kreeg meteen een meting met een speciaal apparaat en hele duidelijke uitleg. Bedankt!
Anoniem
één jaar geleden

Over

Beautiful Balance
Groenelaan 65 a
3114CB Schiedam

Wil jij een mooiere en gezonde huid zonder cosmetische ingrepen? Bij Beautiful Balance zijn ze gericht op vrouwen en draait alles om natuurlijke huidverjonging. Dit betekent geen inspuitingen of ingrepen. Je blijft jezelf maar dan met een jongere, gezonde en stralende huid. Voor iedere behandeling krijg je een huidmeting. Zo weten ze bij deze salon precies wat de conditie van je huid is en welke producten je huid nodig heeft. Beautiful Balance won de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialiste van Nederland. Hierdoor weet je dat je bij deze salon in goede handen bent.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0016:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt