Reviews

4,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik was overall tevreden, maar had het idee dat bij het wimpers verven, een heel stuk van mijn onderste wimpers niet was meegenomen. Er was geen spiegel aanwezig in de salon dus ik zag dit thuis pas.
Deborah
één maand geleden
Miriam
2 maanden geleden
Anne-Marie
2 maanden geleden
salon is een klein donker hoekje , er is geen enkele spiegel aanwezig, mevrouw handen reuken naar sigaretten, zij doet haar werk op een rustige manier en volgt wat gevraagd was maar helaas geen advies, geen keuze van cosmetiek producten, het salon mist aandacht en licht
Anoniem
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Kundige specialiste toegewijd aan het resultaat!
Ellis
3 maanden geleden

Over

Beauty & Body Clinic Zaanstad
Mahoniehout 10-12
1507ED Zaandam

Ben je op zoek naar een manier om snel en effectief centimeters kwijt te raken op de plekken waar je dat het liefste wil? Beauty & Body Clinic Zaanstad introduceert als enige in Nederland de succesvolle Size Zero Easy Shape Trainer. Grazia, Marie Claire, Beau Monde, Talkies, Red en vele andere magazines hebben al lovend geschreven over deze methode naar aanleiding van onder andere de ervaringen van hun hoofdredacteuren. Door middel van een combinatie van Size Zero-behandelingen en gezonde voeding garandeert het team dat je binnen een paar weken helemaal weer “in shape” komt! Daarnaast kun je hier gratis gebruik maken van de wifi als je een behandeling hebt geboekt!

Let op: je vindt Beauty & Body Clinic Zaanstad in het pand van sportschool Fitland.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3013:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt