Reviews

4,4
28 reviews
De masseuse bleef naast me staan toen ik me uitkleedde, ik had het fijner gevonden als ze even was weggegaan. De massage was meer aaien, dan dat ik het gevoel had dat ze de knopen uit mijn rug haalde. Ze vroeg ook niet of de stevigheid van de massage voldoende was. Mijn nek zou meegenomen worden in de massage, maar daar gebeurde ook niet veel. Wel een fijn muziekje en op zich een prima ervaring. Ze is vriendelijk.
Anoniem
4 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Marijke
6 maanden geleden
Mooie salon. Erg servicegericht. Hartelijke ontvangst en een duidelijke uitleg hoe mijn huid het beste behandeld kan worden
laura
6 maanden geleden
Eerste indruk is goed. De salon ziet er heel netjes uit. Tip; bij het open doen van de deur altijd je hand uitsteken en jezelf voorstellen. Degene die mij hielp was heel vriendelijk. Halverwege kwam er een collega in de ruimte zitten, omdat ze een masker had gezet wat moest intrekken. Ik zou er persoonlijk voor kiezen om dan niet in de wachtruimte te gaan zitten (de wachtruimte zoals hiernaast op de foto) Ik heb gelnagellak laten zetten. In de salon zag het er netjes uit, maar toen ik thuis nog wat kritischer keek vond ik dat de nagelranden niet heel netjes waren gelakt. Ik zou daarom voor deze behandeling niet terugkomen.
Ingrid
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty & Body Lounge
Griekenlandlaan 7
9403DZ Assen

Beauty & Body Lounge in Assen is een cosmedisch instituut en biedt de meest effectieve behandelingen voor huidverjonging, huidverbetering en een optimale huidconditie. Beauty & Body Lounge neemt een plaats in tussen de schoonheidssalon en de Huidkliniek. Ze werken met een cosmetisch arts, huidtherapeuten en gediplomeerde schoonheidsspecialisten. De revolutionaire behandelingen en producten van Dr. Zein Obagi staan garant voor een mooie en gezonde huid. Ook bieden ze gratis huidadvies, gratis parkeren en veel aandacht voor persoonlijke vragen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0021:30
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
10:0016:00