Beauty by Esmé Willem II

Willem II Straat 3, 5038BA Tilburg. Onderdeel van Beauty by Esmé.
5,0
2 reviews
Willem II Straat 3, 5038BA Tilburg. Onderdeel van Beauty by Esmé.

Reviews

5,0
2 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super fijne gezichtsbehandeling gehad. Esme legde alles stap voor stap uit en werkte heel nauwkeurig. De splinternieuwe salon zag er ook mooi uit!

Ontmoet het team

Esmé
Medisch pedicure & Schoonheidsspecialiste

Over

Welkom, mijn naam is Esmé van Esch - van Gorp. Sinds 1 juni 2012 ben ik de trotse oprichter en eigenaresse van Beauty by Esmé. Mijn liefde voor het vak is na het starten van mijn opleiding in 2008 een uit de hand gelopen hobby geworden. Ineens was ik in het ondernemerschap gerold. Aan de eettafel van mijn ouders ben ik begonnen met manicures bij vrienden en familie. In 2012 kreeg mijn passie een naam: Beauty by Esmé. Na de inschrijving bij de KvK besloot ik te stoppen met mijn HBO studie en 100% voor mijn eigen salon te gaan. De school waar ik mijn medisch pedicure- en schoonheidsspecialiste opleiding heb afgerond, heeft me in dat jaar geïnterviewd. De tekening die ik hen liet zien van mijn droomsalon en de ambities die ik gedeeld heb zijn allemaal uitgekomen. In 2016 kocht ik een jaren '30 pand waarin (na een grote verbouwing) mijn salon is gevestigd op de begane grond. Wat aan de eettafel van mijn ouders is begonnen, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met twee locaties waar drie mensen werkzaam zijn. Elke dag opnieuw werk ik eraan om mijn salon, de klantbeleving en behandelingen te verbeteren. Het is mijn missie om de beste behandeling te geven om daarmee de beste versie in iemand naar boven te halen. Waarom boeken? Ik geloof dat als je goed voor jezelf zorgt dit bijdraagt aan een gelukkig leven vol comfort, ontspanning en zelfvertouwen. Iedereen die kiest voor een behandeling in een van mijn salons, kan rekenen op een professionele behandeling in een vertrouwelijke sfeer. Een salon waar je jezelf thuis mag voelen. Gun jezelf een moment van rust en laat je heerlijk in de watten leggen door een van onze specialisten. Tot snel!

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Georgiana
Medisch pedicure & Schoonheidsspecialiste

Over

Hallo, mijn naam is Georgiana en ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij Beauty by Esmé. Op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij mij terecht voor een behandeling. Ik hoop u snel te verwelkomen op een van onze locaties!

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Marly
Medisch pedicure & Schoonheidsspecialiste

Over

Hallo, mijn naam is Marly! Op woensdag, donderdag en zaterdag kunt u bij mij terecht voor een behandeling. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd pedicure. Eén jaar later heb ik de opleidingen schoonheidsspecialiste, allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure eveneens met succes afgerond.    Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken, hierdoor werk ik iedere dag met veel plezier. Het is mijn doel dat iedere klant zich op zijn/haar gemak voelt en na de behandeling met een goed gevoel naar huis gaat. Ik hoop u snel te verwelkomen op een van onze locaties.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Beauty by Esmé Willem II
Willem II Straat 3
5038BA Tilburg

Schoonheidssalon Beauty by Esmé in the City vind je aan de Willem II Straat in Tilburg. Je kunt hier terecht voor gezichtsbehandelingen en het harsen van je gezicht of lichaam.

Eigenaresse Esmé heeft meer dan 10 jaar ervaring. Het team heeft een grote liefde voor het vak, en dat merk je aan de kwaliteit van de behandelingen. Esmé vindt het belangrijk dat jij je snel thuis voelt. De sfeer in de salon is dan ook huiselijk. De salon is gevestigd in een karakteristiek pand, gebouwd in de jaren '20 en '30. In de salon staan rust, vertrouwen en professionaliteit centraal.

MaMaandag
09:0013:00
DiDinsdag
09:0013:00
WoWoensdag
13:0021:00
DoDonderdag
13:0021:00
VrVrijdag
09:0013:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt