Beauty By Isa

Westerse Drift 3, Haren
4,8
11 reviews
Westerse Drift 3, Haren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Heb m’n benen er laten harsen en nog wekenlang van het mooie resultaat mogen genieten! Ben heel blij dat ze weer open zijn en ga zo gauw mogelijk nog andere behandelingen uitproberen. Een fijne schoonheidsspecialiste die met zorg en aandacht haar behandelingen uitvoert
Toon reactie salon...
Een prettige behandeling waar echt de tijd voor je wordt genomen. De ontspanning die ik heb ervaren en de tijd die aan mij besteed werd kom je niet vaak tegen. Mijn huid is ook zichtbaar beter geworden. Ik ga zeker regelmatig terugkomen!
Toon reactie salon...
Prettige, rustige ruimte met muziek die je zelf mag kiezen en heerlijke koffie. Prettige (gezichts)behandeling door heel aardige schoonheidsspecialiste met zachte handen die goed uitlegt wat ze doet. Aanbevolen!
Mijn eerste x bij Beauty By Isa op advies van een vriendinnetje heen gegaan. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van haar kwaliteiten en hoe professioneel ze het allemaal aanpakt. Mooi apparatuur en een fijne rustgevende salon waar je helemaal zen wordt🤗 Ook de eigenaresse was uitermate vriendelijk,gastvrij en gewoon een lief mens. Ik heb een hydro-dermabrasie behandeling gedaan en het was fantastisch ik ben erg tevreden en ik kom zeker binnenkort weer! Sabrina Bencheikh
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

I
Isabel

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

Beauty By Isa
Westerse Drift 3
Haren

In Haren vind je schoonheidssalon Beauty By Isa. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen en waxen.

Eigenaresse Isabel is een ervaren schoonheidsspecialiste met veel passie voor het vak. Professionaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij haar centraal. In de salon hangt een huiselijke sfeer waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Combineer je gezichtsbehandeling met het epileren en verven van je wenkbrauwen voor een extra touch.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt