Reviews

1,9
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
geboekt en bevestiging gekregen. bij aankomst in de salon stond ik ineens niet in het systeem
laura zwart
2 maanden geleden
Slecht! Afspraak gemaakt, helemaal heen gereden.. Was een afspraak dubbel gemaakt konden ze mij niet helpen dus weer terug naar huis
Anoniem
één jaar geleden
Lieve dame, behandeling was goed.
Michael
2 jaar geleden
Afschuwelijk lelijke wimper extensions. Ik sta bijna te janken
Anoniem
2 jaar geleden
Bij aankomst is het al onduidelijk. De salon is gevestigd ónder kapsalon Yessika, maar dit staat helaas nergens goed aangegeven. De salon ziet er niet representatief uit en de dames hebben de Nederlandse taal nog niet zo goed onder de knie. Mijn afspraak stond niet in de agenda, jammer. Dit werd goedgemaakt met een kleine korting en ik kreeg tijdens het wachten een kopje thee. Koekjes niet eten, deze zijn namelijk oud. Privacy kennen ze niet. Je ligt met 2 personen in dezelfde ruimte met een gordijntje ertussen. Aangezien ook de dames in dezelfde ruimte werken, praten ze er op los in hun moedertaal. Er werd tijdens mijn behandeling zelfs een telefoon bijgehaald om via luidspreker te kunnen bellen. Zéér onprofessioneel. Ik ben hier alleen geweest om wimperextensions te laten zetten en moet zeggen dat het eindresultaat wel mooi was. Daarom prijs/kwaliteit voldoende.
Amber
2 jaar geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Beauty Diva's
Westzijde 45
1506EB Zaandam

Beauty Diva's is gevestigd aan de Westzijde in Zaandam. De salon biedt een keur aan verzorgende behandelingen voor mannen en vrouwen. Van reinigende gezichtstreatments en massages tot waxing, manicure, pedicure, make­up, wimperextension, cavitatie en microdermabrasie. Ze gaan in op individuele wensen en behoeftes van jou als klant en kijken goed naar jou als persoon en naar je huid. Zo kunnen zij de behandelingen exact afstemmen op je huidconditie. Er wordt gewerkt met producten van Webecos.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
10:0021:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt