Beauty en Haar Geheimen

Spaarndammerstraat 42, 1013SW Amsterdam
4,6
43 reviews
Spaarndammerstraat 42, 1013SW Amsterdam

Reviews

4,6
43 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Goede service door eigenaresse. Kom er graag (terug).
MG
2 dagen geleden
Ik ben nu voor de tweede keer hier naartoe gegaan om mijn haar te laten highlighten en kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben. Super leuke meiden, die netjes werken en luisteren naar jou wensen. Daarnaast is het hier goed betaalbaar in verhouding wat je er voor terug krijgt. Ik ga hier zeker niet meer weg!
Natasha
17 dagen geleden
Nu al een paar keer geweest en altijd blij de deur uit! Er wordt de tijd voor je genomen, goed naar je geluisterd en ze zijn heel goed in hun vak!
Anoniem
18 dagen geleden
Jacqueline
21 dagen geleden
Ik ben erg tevreden met het resultaat. Er wordt goed gecommuniceerd naar de wensen van de klant. Top kwaliteit en persoonlijke behandeling.
Pamela
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty en Haar Geheimen
Spaarndammerstraat 42
1013SW Amsterdam

Eigenaresse Whitley van Beauty & Haar Geheimen aan de Spaarndammerstraat houdt van de flexibiliteit op haar werkvloer, de sociale contacten en de uiteenlopende wensen van jou als klant. In deze salon maakt het team al je haardromen waar. Het zijn allround kapsters en specialisten en ze volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Het maakt niet uit welke haarsoort je hebt en het geheim van de salon zit hem in de kwaliteit en uitstraling. Let op, deze salon behandelt alleen vrouwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt