Reviews

4,4
27 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben erg tevreden met mijn eerste bezoekje aan deze kapsalon. Aardige dames met wie je gezellig kunt kletsen en die nog tips hebben verder zit mijn haar ge-wel-dig (daar ging ik voor hahah) dus tot de volgende keer!
Irina
7 uur geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Helaas niet de behandeling die ik hoopte bij deze goedgewaardeerde salon. M'n haar is goed geknipt, daar gaat het uiteindelijk om. Maar service en sfeer waren onvoldoende naar mijn mening. Geen kopje thee of koffie en weinig welkom gevoel.
Anoniem
3 maanden geleden
Helaas ben ik niet erg blij, het kan zijn dat ik niet goed heb kunnen uitleggen wat ik graag wilde of het is niet goed begrepen, maar ik stoor mij nu al aan mijn kapsel en ben net geweest en moet er zeker twee maanden mee doen, dus twee maanden ergenis. Het meisje was zeer vriendelijk en heeft haar best gedaan, het kan echt wel aan mezelf liggen hoor, maar feit blijft dat ik er zeker niet van ben opgeknapt
Henneke Roolker
4 maanden geleden
In de eerste instantie wisten de dames niet echt voor welke behandeling ik kwam, er werd daarna gelijk met me mee gedacht Werd me keurig twee keer iets te drinken aangeboden. En ben eigenlijk wel te vrede over de behandeling!
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty en Haar Geheimen
Spaarndammerstraat 42
1013SW Amsterdam

Eigenaresse Whitley van Beauty & Haar Geheimen houdt van de flexibiliteit op haar werkvloer, de sociale contacten en de uiteenlopende wensen van jou als klant. In deze salon maakt het team al je haardromen waar. Het zijn allround kapsters en specialisten en ze volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Het maakt niet uit welke haarsoort je hebt en het geheim van de salon zit hem in de kwaliteit en uitstraling. Let op, deze salon behandelt alleen vrouwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt