Reviews

4,6
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vriendelijk ontvangst bij Agnes thuis. In een rustige, ontspannen sfeer onderga je de gezichtsbehandeling met een prettige massage. Zij verstaat haar vak, geeft goede tips over de verzorging van je huid en gebruikt fijne producten. Het is elke keer weer een cadeautje aan jezelf.
Anneke
3 dagen geleden
Na een lange werkdag was het heerlijk om bij Agnes in de stoel te belanden. Dit was meer dan een pedicure, het was een totale wellness ervaring. Ik kan niet anders zeggen dat alles was perfect. Agnes is zeer vakkundig in haar werk en haar salon voldoet aan alle eisen met betrekking tot hygiene en comfort. Echt een aanrader!
Edgar
4 dagen geleden
Elke keer weer heerlijk om naar toe te gaan, Agnes is een leuke vrouw, professioneel en geeft ook eerlijk advies. Fijne producten.
Natalie
13 dagen geleden
Weer een fijne gezichtsbehandeling gehad. Goed gevoel, prettige sfeer en een fantastisch resultaat. Ook het harsen met het nieuwe materiaal is nagenoeg pijnloos en ook hier een prima resultaat. Agnes Bedankt!
Francis van der Heijde
één maand geleden
Fleur
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautynez
Van Gochstraat 8
Wateringen

Agnes van salon Beautynez in Wateringen is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij is afgestudeerd bij Instituut Dangremond in Den Haag en werkt volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist. Hier kan je terecht voor een breed pakket aan behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een aromatherapie, drukpuntmassage, edelsteenmassage voor gezicht, huidverzorging voor de man; kortom van A tot Z mooi bij Beautynez. Er wordt gewerkt met producten van Webecos. Dit zijn pure, zuivere producten van hoge kwaliteit en dierproefvrij. De salon is aangesloten bij ANBOS.

Maandag
16:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0013:00
Donderdag
09:0013:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt