Reviews

4,7
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Weer een fijne gezichtsbehandeling gehad. Goed gevoel, prettige sfeer en een fantastisch resultaat. Ook het harsen met het nieuwe materiaal is nagenoeg pijnloos en ook hier een prima resultaat. Agnes Bedankt!
Francis van der Heijde
11 dagen geleden
Fleur
3 maanden geleden
Fijne salon waar je goed en professioneel wordt geholpen. Top!
Mariska
3 maanden geleden
Hele fijne detox behandeling gehad bij Agnes. Eerst uitgebreid gesproken over wat mijn wensen waren en vervolgens heeft zij daar haar behandeling op aangepast. Nu thuis verder met de bijbehorende producten en mijn huid reageert er goed op. Tot zover heel tevreden.
Lorisa
4 maanden geleden
Een aantal weken geleden ben ik begonnen met de fruitzuurpeelings bij Agnes. Mijn huid is gewoon nu al zoveel verbeterd! Ik heb zoveel verschillende producten gebruikt, maar eindelijk heb ik iets gevonden dat werkt namelijk Dr. Tadlea. Ben er superblij mee. Kan het een ieder aanraden om een keer langs te komen en het zelf te ervaren. De schoonheidsbehandelingen zijn geweldig en vooral het groene thee masker, het is zo lekker voor je huid. Echt een verwennerij bij Beautynez!
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautynez
Van Gochstraat 8
Wateringen

Agnes van salon Beautynez in Wateringen is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij is afgestudeerd bij Instituut Dangremond in Den Haag en werkt volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist. Hier kan je terecht voor een breed pakket aan behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een aromatherapie, drukpuntmassage, edelsteenmassage voor gezicht, huidverzorging voor de man; kortom van A tot Z mooi bij Beautynez. Er wordt gewerkt met producten van Webecos. Dit zijn pure, zuivere producten van hoge kwaliteit en dierproefvrij. De salon is aangesloten bij ANBOS.

Maandag
16:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0013:00
Donderdag
09:0013:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt