BeautySalon AliceGrace

4,8
415 reviews
Lorrainelaan 15, Eindhoven, 5627DD
Morgen open: 10:00 - 16:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
415 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voor een persoonlijke feel good behandeling kan je bij Alice goed terecht, ze geeft je een eerlijk antwoord en heeft kijk op de zaken! Voor mij van de LPG behandeling heel goed en zeker ook nodig, als ik de foto’s zie, heel Confronterend maar zij gaat daar goed mee om! Het is een fijne omgeving en Alice is een professionele vrouw met kennis van zaken! Ik voel me er op me gemak! Echt een aanrader
Het was een onwijs fijne behandeling. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling heb ik voor het eerst een klankschaalsessie mogen beleven en dit was in een woord GEWELDIIG! Zo ontzettend ontspannend en zo bijzonder om dit te mogen ervaren. De gezichtsbehandeling werd ook met zoveel zorg uitgevoerd. Heel fijn en op een hele rustige manier. Ik heb enorm genoten van deze behandeling en raad het iedereen aan.
Tijdens de behandeling kom ik in een oase van rust dit neemt mij mee naar mijn innerlijke ik. De muziek, de producten, de omgeving, op dat moment komt ik tot rust en krijgen mijn lichaam en geest een reset. Als de behandeling klaar is ben ik weer als nieuw mijn huid straalt zoals deze dat nog nooit heeft gedaan. Mijn geest is rustig en staat weer open voor nieuwe avonturen. Dit alles wens ik een ieder, leef je mooiste leven want je hebt er maar een. Liefs R.
Zoals altijd; erg fijn ontspannen vertroeteld te worden door vaardige handen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alice
Eigenaresse
4.9
274 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Alice

Vakkundig16
Professioneel16
Zorgzaam15
Ervaren9

Over

BeautySalon AliceGrace
Lorrainelaan 15
5627DD Eindhoven

Aan de Lorrainelaan in Eindhoven is Beautysalon Alice Grace gevestigd. Eigenaresse Alice weet dat iedere huid anders is en een andere behoefte nodig heeft. Daarom biedt ze behandelingen op maat - voor het gezicht, lichaam en voor de handen en voeten. Ze werkt uitsluitend met hoogwaardige producten, die veel werkzame stoffen bevatten en een weldaad voor je huid zijn. Ontspan, geniet, kom tot rust en vergeet heel even de wereld om je heen. Alice zorgt ervoor dat je stralend, fris en uitgerust weer naar huis gaat.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
10:0016:00
DoDonderdag
10:0016:00
VrVrijdag
10:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Maria Galland
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2018Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt