Reviews

4,5
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prima gezichtsbehandeling gehad. Yamy is een hele vriendelijke vrouw die moeite doet om de behandeling zo prettig mogelijk voor je te laten zijn.
D.J
24 dagen geleden
Yamy is vrolijk en vriendelijk en weet wat ze doet
Ineke
één maand geleden
Ik ben er super tevreden met de behandeling bij Yamy. Ik was er voor het eerst en liet gellak finger en voeten nagels maken. Yamy's studio is klein, maar gezellig en ze zelf is erg symphatisch en professionell. Ik had vroeger altijd last dat zelfs gellak niet blijft zitten op mijn finger nagels maar bij Yamy ziet het resultaat top uit! Ik kom graag weer.
Tanja
één maand geleden
Hele aardige dame die netjes werkte Hygiëne was prima. Mijn teennagels zien er top uit. De ruimte waarin ik was vond ik een beetje aan de krappe kant. Verder zou ik zeker zelf nog een keer een afspraak met haar maken want ze is erg gezellig tijdens haar werk.
Anoniem
2 maanden geleden
Perfect!
Petra
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon Yamy
Kamelenspoor 434
3605TE Maarssen

Laat je niet misleiden door de ondertitel van deze salon. Je kunt hier namelijk voor veel meer terecht dan alleen je voeten. Beautysalon Yamy is een mooie schoonheidssalon in de gemeente Maarssen. Je kunt hier uiteraard terecht voor een pedicure, zowel voor de reumatische en diabetische voet, maar ook voor een manicure of bijvoorbeeld een lekkere schoonheidsbehandeling.

Maandag
19:0022:30
Dinsdag
19:0022:30
Woensdag
09:0022:30
Donderdag
19:0022:30
Vrijdag
19:0022:30
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt