Beleza Nagelstudio & Beautysalon

4,5
251 reviews
Nijenrodeweg 24, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,5
251 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wenbrauwen gedaan en geverfd, in één woord: TOP
Heel goede pedicure gehad van Patricia! Tevreden mee en meteen een nieuwe afspraak gepland. Schone salon en heel vriendelijk personeel! Top!
Geweldige salon,
This is the place to be!! Zeer vriendelijk en vakkundig is deze dame! Rustgevende ruimte waar je helemaal op je gemak ben😊
Manicure was goed, de gellak wat minder. Er zitten wat lege plekjes tussen, kan aan de lak zelf liggen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

P
Patricia

Behandelingen

Nagels
Massage
Fysiotherapie
Arioque
Huidspecialist en Verpleegkundige

Over

Arioque Evertse is cosmetisch verpleegkundig huidspecialist, afgestudeerd aan de Universiteit IPGS en specialist in geavanceerde klinische esthetiek. Arioque kan behandelingen verzorgen op het gebied van anti-aging, zoals fillers, botuline toxine, mesotherapie/Lipolyse en skinbooster. Met deze cosmetische behandelingen kun je, door op de positieve punten het accent te leggen en de negatieve punten te verzachten, een groot verschil maken. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd laten voelen als je in de spiegel kijkt. Dat is precies waar Arioque je bij wil helpen. In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes, kijkt hij naar het hele gezicht en uitstraling. Zo is het doel een natuurlijk uitziend resultaat. Wat zijn je persoonlijke wensen en behoeften? Arioque luistert naar je en help je om de mooiste versie van jezelf te worden. Is de drempel tot nu toe te hoog geweest om naar een kliniek te stappen? Dan ben je op het goeie adres. Geen wachtkamer vol andere mensen. Arioque neemt de tijd voor je, omdat je voor hem geen nummer bent maar een mens met een verhaal. Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? Natuurlijke resultaten en eerlijkheid Tijdens het eerste consult bij Arioque bespreekt hij jouw wensen en verwachtingen. Op basis van een kennismakingsgesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Je huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan. Arioque is gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox® en fillers (Vistabel, Bocouture, Juvéderm, Belotero, Radiesse, Profhilo en Aliaxin). Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irreguliere huid, de liquid facelift of een lipvergroting ben je bij Arioque in ervaren en professionele handen.

Behandelingen

Medisch en tanden
liliane
4.9
107 reviews

Over

Liliane Silva onderscheidt zich door: ERVARING EN SPECIALIZATIES met cursussen en nieuwe ontwikkelingen. Liliane Silva de eigenaresse is 15 jaar actief in de Schoonheidsbranche waar ze naast Nagelstyliste ook specialiseert is als Allround Schoonheidsspecialiste. Als huidcouch beleeft Liliane Silva elke dag bijzondere situaties die ze steeds nieuwsgierig maakt met huidkenner. Ze ontwikkelt zicht dagelijks in de praktijk en in het volgen van cursussen. Als Wimperspecialiste heeft zij ook de nieuwste techniek geleerd. Haar klanten zijn erg tevreden hierdoor en zij ook Ze ontwikkelt steeds met nieuw behadelingen en kennis bouwen over hoogwaardige producten. Deze producten worden gebruikt in de salon bij haar klanten. Dezelfde producten worden aan onze klanten aangeboden Al onze producten zijn via onze WEBSHOP te koop L. Silva deelt haar ervaring in de Cursus en Workshop. Deze worden gegeven in onze Beautyschool. Interesse ? CURSUS Wij werken met gediplomeerd specialisten die weten wat ze doen en met collega's die door L. Silva begeleiden worden.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over liliane

Deskundig7

Over

Beleza Nagelstudio & Beautysalon
Nijenrodeweg 24
Rotterdam

Bij Beleza Nagelstudio en Beautysalon in Rotterdam ontsnap je voor enkele uurtjes uit de dagelijkse drukte en voel je weer mooi, opgeladen en goed. Ze bieden verschillende professionele cosmetische behandelingen om je van top tot teen in de watten te laten leggen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Tramhalte Limbrichthoek

Het team: Geeft je graag een moment van onverdeelde aandacht en rust voor jezelf, terwijl ze het mooiste in jouw huid verzorgen

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Professioneel, hartelijk en maatwerk
  • Gespecialiseerd in: Huidverjonging, wimperextensions, ontharing, manicure en pedicure
  • De extra’s: Voor iedere persoon de juiste behandeling. Deze wordt afgestemd op je huidtype, en je huid conditie
MaMaandag
09:3016:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
09:3016:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3016:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019

Schoonheidssalons in de buurt