Bewegingsenergie

Leemweg 12, Schijndel, 5482WD

Sorry, Bewegingsenergie is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Praktijk voor IOKAI Meridiaan Shiatsu - Rosmalen

42 reviews
Karel Ensinckstraat 40 E, 5246GM Rosmalen

RakThai Massage

1051 reviews
Van Veldekekade 9, 5216KS Den Bosch

Step2Beauty&Care

28 reviews
Graafsebaan 7A, 5248JR Rosmalen

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness
Yoga & Pilates

Reviews

4,5
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Rust en ontspanning
Al 2 jaar volg ik wekelijks de dru-yogalessen bij Caroline. Deze staan altijd garant voor anderhalf uur prettige flow- bewegingen op fijne muziek met een relaxmoment toe. Hierna voelt mijn lijf altijd weer soepel en heb ik een grote dosis energie! Caroline legt de bewegingen duidelijk uit en heeft een erg prettige stem. Iedere 4 weken komt er een nieuwe bewegings- en muziek serie voor de afwisseling. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zeer ontspannen vorm van yoga!
De behandelingen van Caroline zijn zeer healend, ik voel me herboren. De drukpunten en en meridiaanmassage binnen de shiatsumassage geven rust in mijn hoofd
Het was heel ontspannend, rustgevend en prettig. Er was een toepassende achtergrondmuziek en het zag er heel verzorgd uit. Ik heb het positief ervaren.

Over

Bewegingsenergie
Leemweg 12
5482WD Schijndel

Caroline is erkend Natuurgeneeskundig Paramedisch Therapeut en eigenaresse van praktijk en yogastudio Bewegingsenergie in Schijndel. Tijdens haar jaren als dansdocente kwam ze in aanraking met yoga en besloot zij nog een opleiding tot yogadocente te gaan volgen. Caroline helpt je tijdens de momenten in je leven dat het allemaal even anders loopt. Ze gebruikt diverse methodes, gecombineerd of afzonderlijk, om je welzijn te vergroten. Denk hierbij aan massage, coaching, yoga, voedingsadvies of een detoxdag. Deze zijn er allemaal op gericht om je energie weer in balans te brengen.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
13:3018:00
DoDonderdag
09:0015:00
VrVrijdag
18:0021:00
ZaZaterdag
13:0017:00
ZoZondag
Gesloten