beYOUtiful massage studio (women only) Reviews

Vaartweg 17-D, 1401RA Bussum

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
32 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Magdalena is een hele vriendelijke maar vooral kundige masseur. Ik had behoorlijke rugklachten en na de massage zijn deze stukken minder. Daarnaast was het ook erg ontspannen. Haar salon aan huis straalt rust uit, een fijne plek.
Toon reactie salon...
Súper goede massage. Prachtige ruimte en hele fijne sfeer. Alsof je op vakantie bent. Magdalena gebruikte heel veel verschillende technieken en wist precies wat ze deed. Expert level. De sfeer was ongedwongen en fijn. Deze kwaliteit is moeilijk te vinden. Zeker een aanrader!
Toon reactie salon...
Het was een heerlijke massage. Magda is professioneel en heel vriendelijk. Ik voelde me echt in de watten gelegd. Ik kom zeker terug
Toon reactie salon...
De beste massage die ik ooit heb gehad! Magda neemt de tijd voor je en geeft je een heel welkom gevoel. Ze voert haar vak met passie en liefde uit en dat merk en voel je aan alles. Echt een cadeautje voor jezelf of voor een ander (inmiddels heb ik mijn moeder er ook heen gestuurd, die ook erg ontspannen en enthousiast terug kwam). Heel fijn dat Magda met haar prachtige massage studio in Bussum te vinden is. Kortom.. Aanrader!
Toon reactie salon...
Magdalena verstaat haar vak als masseuse. Ik ga zeker vaker. Heerlijke olie, goede stevige massage.
Toon reactie salon...
12
3
4
7