Reviews

4,8
19 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een behandeling bij Bimu Shiatsu is pure weldaad, heerlijke ontspanning in een fijne ambiance. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Jelle en de ontspanning die de behandeling teweegbracht is langdurig blijven hangen.
Joris
4 maanden geleden
Jelle nam uitgebreid de tijd om vooraf te informeren naar mijn huidige situatie en komt tegelijkertijd met goede adviezen / aanbevelingen. Dit doet hij vanuit een betrokken, oprechte interesse. Zeer fijn. De behandeling was top. Op dat moment ervaar ik rust, ontspanning en kan ik me 100% overgeven. De juiste gekwetste plekken zoals kuiten, lies, schouders en nek zijn behandeld. Maar ook mijn geest heeft door de behandeling rust ervaren. Jelle bedankt.
5 maanden geleden
Een shiatsu behandeling door Jelle is eigenlijk altijd een cadeautje! Ik voel altijd snel op mijn gemak en de massage is een complete ontspanning voor lichaam en geest.
Caroline
5 maanden geleden
Prettige persoonlijke ontvangst. Goede intake met relevante vragen en tijd en aandacht. Jelle komt op mij over als een vriendelijk en empathisch persoon. Rustige sfeer. Fijne massage, was erna ontspannen en heb goede tips meegekregen voor thuis. Ga dit vaker doen.
Hennie
7 maanden geleden
De massage was voor mij een hele nieuwe ervaring,Ik had ook geen idee wat me te wachten stond. de reden van mijn bezoek aan de salon is dat ik voor het eerst mijn leven zgn 'spit' in mijn rug heb. De ontvangst en daarop volgende massage behandeling van Jelle was rustgevend en zeer ontspannen, Ook was er voldoende tijd en ruimte wat het gevoel gaf dat er persoonlijke aandacht was voor mij. Ik kreeg ook het gevoel dat er aan mijn spieren gewerkt werd en dat alle vastzittende spieren/ spierknopen losgemaakt zijn. Na afloop van de behandeling kreeg ik nog bewegingsadvies en oefeningen mee voor de komende week , zodat de behandeling nog kan doorwerken aan het herstel van mijn klacht. na de behandeling heb ik de rest van de dag gewerkt en voelde ik me een stuk beter dan de afgelopen dagen.
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bimu Shiatsu
Colvenierstraat 2
5211AV Den Bosch

Wil je meer energie of wil je af van je schouder-, nek- of rugklachten? Je bent dan één bezoekje verwijderd van een shiatsu massage. Bimi Shiatsu voorkomt en verhelpt spanningsgerelateerde klachten die vaak voorkomen bij kantoorwerkers, drukke moeders of stressvolle banen. De nadruk wordt gelegd op blijvende verlichting. Ze kunnen de behandeling geheel aanpassen aan jouw klachten of wensen. Geen klachten? Geen punt! Deze drukpuntmassage met rotaties en strekkingen werkt ook bijzonder ontspannend. De behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering.

Maandag
09:1517:15
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13:3017:15
Donderdag
09:1512:45
Vrijdag
09:1517:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt