Reviews

4,6
58 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Marjan
7 maanden geleden
Vriendelijke service en heerlijke behandeling. Kom zeker terug
Mara
8 maanden geleden
Marga
8 maanden geleden
Na heel lang gunde ik mij weer een schoonheidsbehandeling, mn voetjes laten verwennen en een verstevigende gezichtsmassage. Heeeerlijk! Sahrona is een authentieke persoonlijkheid. Nuchter en warm tegelijk. Je voelt dat ze haar vak met plezier en liefde uitoefend. Alles in haar salon is tiptop verzorgd. En je kan je thee uitkiezen die op dat moment bij je emotionele stemming past....??, superleuk! Ik verheug me op een volgende behandeling. .
Marleen
8 maanden geleden
Ik heb vanochtend een gezellige èn vakkundige voet-en gezichtsbehandeling van Sahrona gehad. In haar mooie nieuwe Salon creëert ze een relaxte sfeer waar ik kon ontspannen en genieten. Overal waar je kijkt zie je haar oog voor schoonheid en detail. Ik heb mijn schoonheidsspecialiste gevonden!
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bio Skinzone
Oude Parklaan 111
1901ZZ Castricum

Bio Skinzone is gevestigd op het Landgoed Duin & Bosch in Castricum. De professionele Skincare therapist is gespecialiseerd in huidverbetering op een natuurlijke manier. Ze werkt uitsluitend met 100% natuurlijke producten en ingrediënten. In de salon worden facials uitgevoerd met het eco gecertificeerde merk, Esse organic Skincare. Esse is een biologische lijn vrij van parabenen, petrochemicaliën, synthetische geuren en -kleurstoffen. Deze producten zorgen voor een gezonde en mooie huid voor iedereen. Je kunt hier terecht voor verschillende behandelingen zoals facials, pedicure, waxing, en huidverbeterende massages.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt