Body-Life massages Amersfoort @ v/d Valk

Ruimtevaart 24, 3824MX Amersfoort. Onderdeel van Body-Life Massages.
5,0
14 reviews
Ruimtevaart 24, 3824MX Amersfoort. Onderdeel van Body-Life Massages.

Alle behandelingen

Reviews

5,0
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Beste ervaring met een massage die ik tot nu toe heb gehad! Ben ondertussen al 5 keer terugkomen en staan al veel nieuwe afspraken gepland. Heerlijk om gewoon weer vol energie door het leven te gaan.
Vriendelijk, enthousiast& professioneel personeel. Ik kreeg een warm ontvangst en ze hebben respect voor privacy. Ze vragen direct of je ergens last van hebt zodat ze de behandeling daar op af kunnen stemmen.
Super blij dat ik eindelijk zonder knopen in mijn rug door het leven kan!
Peter maakt er een erg fijne ontspannen behandeling van; echt een aanrader!
Was afgelopen zaterdag bij Anita geweest. Het was heerlijk! Ik ging naar binnen met een gespannen rug en eenmaal thuis voelde ik mij 10 kilo lichter. Pijn in mijn onder rug is totaal weg. Tot snel want ik kom zeker terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mirjam

Over

Mijn naam is Mirjam de Jong. Ik heb in 2010 mijn sportmassage afgerond. Daarna heb ik een aantal jaar in verschillende functies in een van de mooiere wellness centra gewerkt. De afgelopen jaren heb ik mijn sportmassage diploma aangevuld met verschillende trainingen en cursussen. Om mijn kennis uit te breiden. Vanaf heden ben ik een aantal uur per week beschikbaar bij van der Valk vitaal. Dus bent u heel erg toe aan ontspanning of heeft u klachten aan bijvoorbeeld de rug, nek of schouders. Maak dan een snel afspraak.

Behandelingen

Massage
Irma
Wellness maseur

Behandelingen

Massage
Peter
Massage Therapeut

Behandelingen

Massage
Lia
(Sport)masseur Body-life massage

Over

2 jaar geleden ben ik begonnen met ontspanningsmassage. Inmiddels heb ik cursussen als cupping- massage, stoelmassage, hotstones massage, indiaase hoofdmassage, handmassage en de opleiding sportmassage afgerond. Onlangs heb ik via Alex vd Bilt DMT massage aangeleerd, en deze stevige massage wordt als zeer prettig en effectieve massage ervaren. Graag wil ik kennis met u maken door een massage te bieden.

Behandelingen

Massage

Portfolio

JV
Jan
Senior massage

Over

Jani is een gedreven masseur met passie voor zijn vak en erg klantgericht, u bent bij hem in zeer goede handen.

Behandelingen

Massage

Over

Body-Life massages Amersfoort @ v/d Valk
Ruimtevaart 24
3824MX Amersfoort

Bij Body-Life massages Amersfoort staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen. Daarnaast wordt er gekeken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten.

Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

Goed om te weten: je kunt alleen contant betalen. Body-Life massages Amersfoort is gevestigd in het vitaliteitscentrum van Van der Valk.

MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00

Massagesalons in de buurt