Teugenaarsstraat 1, Oss - Onderdeel van Body-Life Massages
Vandaag open: 07:00 - 23:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak, ze luisterde goed naar mij en naar mijn lichaam en handelde daar ook naar. Zo was het een mix tussen intensief en ontspanning wat mij hielp. Ik kom zeker nog regelmatig terug!
Toon reactie salon...
Ik vond het heel.prettig om door Ingrid gemasserd te worden. Erg vriendelijk en zorgzaam. Alle aandacht voor de persoon die op de bank ligt! Top!!
Toon reactie salon...
Fijne plek met rustige en goede energie. Ik kon mij in vol vertrouwen overgeven aan de handen van Ingrid.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ingrid
Senior masseur
4.9
20 reviews

Over

In mijn werk als yogadocent was me al snel duidelijk dat er een grote behoefte is aan ontspanning en vermindering van stress. Klachten getriggerd door verkeerde (werk)houding, situaties in prive en werkomgeving, overbelasting gedurende sport, kortom niet meer lekker in je vel zitten. Hier was een extra dimensie bij nodig. De keuze massage was door de relatie van spierspanning en bovengenoemde oorzaken snel genomen. Door het volgen van verschillende opleidingen bij Alex van de Bilt bleek al snel dat intensieve massages werkelijk een prachtige aanvulling zijn bij het well beiing van de mens. De resultaten na een massage zijn zo goed, dat dit een doel aan het worden is bij mijn behandelingen. Stress/Klachtenvrij en weer goed in je vel zitten. Ik zou u dan ook graag ontvangen op de locatie in Oss, waarbij we samen gaan bekijken welke behandeling het beste bij u past.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Ingrid

Zorgzaam5

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Airconditioning
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Terugbetaling mogelijk
Locatie
Bushalte dichtbij

Over

Body-Life Oss
Teugenaarsstraat 1
Oss

Bij Body-Life Massages aan de Teugenstraat in de binnenstad, staat masseuse Ingrid Pronk tot uw beschikking. Ingrid is een gekwalificeerde senior masseuse, die u de juiste massage geeft. Ze behoort tot het topteam van Body-Life massages. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Eikenboomgaard en Oostwal op loopafstand.

Het Team:
Eigenaar Alex heeft al meerdere vestigingen van zijn goedlopende massagesalon Body-Life. Bestaat uit geschoolde masseurs die de diverse massagetechnieken perfect uitvoeren.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en rustgevend.
  • Gespecialiseerd in: Massages.
  • De extra’s: De salon biedt niet één standaardoplossing of behandelingsvorm, maar kijkt op maat welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen of klachten
MaMaandag
07:0023:00
DiDinsdag
07:0023:00
WoWoensdag
07:0023:00
DoDonderdag
07:0023:00
VrVrijdag
07:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00

Massagesalons in de buurt