Body2bfit

Stavangerstraat 9, 2548JV Den Haag
4,4
10 reviews
Stavangerstraat 9, 2548JV Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Is een aardige man, weet wat zijn werk in houd en is professioneel.
miranda ruig
8 maanden geleden
Een goede massage salon, zeer deskundig, alles word goed uitgelegd. Heb met de cellulitis behandeling niet veel succes geboekt, merkte wel dat de doorbloeding beter was geworden. De man doet erg zijn best.
Anoniem
één jaar geleden
De masseur benadert zijn klanten heel professioneel en geeft duidelijke instructies. Wat ik fijn vond is dat hij de gehele massage stil was en niet babbelde, zodat ik in rust van de massage kon genieten. Ik had een sportmassage / egyptische massage. De benen worden met juiste druk behandeld. Na de massage wordt je met zorg weer naar huis gestuurd (rustig opstaan, watertje drinken). De Egyptische massage wordt afgesloten met een gezichtsmasker en een olie. Een tip voor de volgende keer is om de olie af te nemen want nu zat er een flinke laag op mijn gezicht. Helaas geeft hij nog geen gezichtsmassages maar ik denk dat dit de Egyptische massage helemaal af zou maken. Kort samengevat is dit een professionele salon met prima massage technieken waarbij er aandacht aan de klant wordt besteed.
Anoniem
één jaar geleden
Ali
één jaar geleden
Eindelijk iemand met goede stevige massage handen en geen ge-aai! De massage hielp goed tegen de pijn in mijn nek en schouders, maar het was vooral heerlijk ontspannen. De prijs vind ik prima, en hij heeft regelmatig een leuke aanbieding. Een echte aanrader vind ik. De volgende afspraak staat al geplant.
Brenda
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Body2bfit
Stavangerstraat 9
2548JV Den Haag

Bij massagesalon Body2bfit in Wateringen te Den Haag ben je aan het juiste adres voor een massage om je lichaam fit en gezond te krijgen en te behouden. Je hebt daarbij de keuze uit een lipomassage, sportmassage, cuppingmassage en Egyptische massage. Iedere behandeling wordt naar persoonlijke wens aangepast. Een gediplomeerd sportmasseuse zal vanuit therapeutisch oogpunt naar je kijken om er voor te zorgen dat lichaam en geest weer in balans komen. Handig om te weten is dat je in de salon alleen met contant geld kunt betalen.

MaMaandag
19:0022:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
19:0022:30
DoDonderdag
09:0014:00
VrVrijdag
19:0022:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt