Body2bfit

Stavangerstraat 9, 2548JV Den Haag
4,5
7 reviews
Stavangerstraat 9, 2548JV Den Haag

Reviews

4,5
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ali
3 maanden geleden
Eindelijk iemand met goede stevige massage handen en geen ge-aai! De massage hielp goed tegen de pijn in mijn nek en schouders, maar het was vooral heerlijk ontspannen. De prijs vind ik prima, en hij heeft regelmatig een leuke aanbieding. Een echte aanrader vind ik. De volgende afspraak staat al geplant.
Brenda
6 maanden geleden
Een hele goede massagepraktijk! Met veel deskundigheid wordt er omgegaan met mijn klachten. Hier heb ik veel baat bij. Zeer hygiënisch, goede sfeer. Prijs is zeker in verhouding met de massage. Bij de Egyptische massage kreeg ik er zelfs een masker bij en duurde de massage geen half uur maar een uur! In één woord top!!!
Anoniem
6 maanden geleden
Zeer tevreden over de professionele behandelingen die ik heb gehad bij body2Bfit Zeker een aanrader!
Gerrie
6 maanden geleden
Een aantal malen behandeld aan kuit en knie. Vakkundig en goed zijn de problemen verholpen. Duidelijke uitleg waarom en hoe er behandeld wordt. Aan te bevelen voor het soepel en los houden van de spieren.
Yvonne
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Body2bfit
Stavangerstraat 9
2548JV Den Haag

Bij massagesalon Body2bfit in Wateringen te Den Haag ben je aan het juiste adres voor een massage om je lichaam fit en gezond te krijgen en te behouden. Je hebt daarbij de keuze uit een lipomassage, sportmassage, cuppingmassage en Egyptische massage. Iedere behandeling wordt naar persoonlijke wens aangepast. Een gediplomeerd sportmasseuse zal vanuit therapeutisch oogpunt naar je kijken om er voor te zorgen dat lichaam en geest weer in balans komen. Handig om te weten is dat je in de salon alleen met contant geld kunt betalen.

Maandag
19:0021:00
Dinsdag
19:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:3021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
08:3013:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt