Poortdijk 34 D, IJsselstein, 3402BS

Reviews

4,5
45 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
She is friendly with customers
Very smooth and relaxing
Super lieve vrouw, eerste behandeling en voel me meteen thuis! Mijn huid is aanzienlijk vooruit gegaan, en ook de massage was heerlijk kortom; een aanrader!
Ik ben echt met een geweldig gevoel de deur uitgegaan bij Stella. Ik heb een hele boost gekregen na de behandeling. De behandeling zelf was professioneel en vakkundig, mijn huid voelde erna heel zacht aan. De massage die ik erbij gekregen heb, was echt heerlijk! Echt een aanrader. Ik kom zeker terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Stella
Eigenaar
4.8
15 reviews

Over

Body shaping, cellulitis behandeling, Diodlaser ontharen, Slim-pressotheraphie, body booster, Dermabrasie, Anti-aging Thermage, Tatoeage verwijderen. Ouderdom vlekken probleem. Microneedling met pen.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Medisch en tanden

Over

Bodyshape2Beauty
Poortdijk 34 D
3402BS IJsselstein

Wil jij nog een aantal centimeter extra kwijtraken na het afslanken of een cellulitis probleem aanpakken? Dan ben je bij Bodyshape2beauty aan de Poortdijk in Ijsselstein aan het juiste adres! Ze bieden hier lichaamsbehandelingen aan zoals: afslanken, bodyshaping of cellulitis verwijderen/verminderen. Hiervoor maken ze gebruik van zeer professionele apparatuur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cryolipolyse behandeling, waarbij vet bevroren wordt op specifieke plaatsen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor microdermabrasie, IPL ontharen en IPL acnebehandelingen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
08:4509:00

Schoonheidssalons in de buurt