Bodyshape2Beauty Reviews

Poortdijk 34 D, 3402BS IJsselstein

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Stella werkt net even weer anders dan de "gewone "schoonheidsspecialistes ", d.w.z. met andere crème, met apparaatjes. Dat is ook best wel heel erg fijn!!!
Ontzettend fijne en zeer geslaagde behandeling.
Toon reactie salon...
Vriendelijke en professionele benadering. Erg goed.
Toon reactie salon...
Super fijn behandeld. Stella is een professionele vakvrouw die met haar jaren ervaring weet wat zij doet. Daarnaast ook een hele lieve vrouw waarmee je fijn kunt praten. Ik kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Ik heb vaker een microdermabrasie behandeling gehad. Hierbij worden normaal de onzuiverheden verwijderd en daarna wordt de behandeling gestart. Dat was hierbij niet het geval, de microdermabrasie werd als eerst gedaan, daarna gestoomd, een gezichtsmasker en een dagcreme. Ik miste het stukje onzuiverheden verwijderen gewoon heel erg. Toen ik vroeg of hier aandacht aan besteed kon worden gaf mevrouw aan dat mijn poriën leeg waren, echter had ik nog wel wat pukkels rondom de kaak die zeker wel verwijderd konden worden. Daarna kreeg ik een lange massage, deze was wel echt heerlijk! Stella is ook heel vriendelijk en is echt in voor een gezellig gesprek. Ik zou hier zeker weer terug komen voor een massage, maar microdermabrasie helaas niet.
Toon reactie salon...
1
2
34
9