BrowsByXio

Nancy Zeelenbergsingel 169, 3066GA Rotterdam
4,8
25 reviews
Nancy Zeelenbergsingel 169, 3066GA Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,8
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super blij met mijn bezoek! Ik dacht dat er niks meer te doen was aan mijn wenkbrauwen, maar na een bezoek aan de salon ben ik weer helemaal blij.
Jennifer
één maand geleden
Vriendelijk ontvangen door Xiomara. Na de ontvangst heeft ze de tijd genomen om goed te luisteren naar wat ik wilde en ook naar wat ik niet wilde. Gaandeweg het gesprek gaf ze als tip dat ik mijn wenkbrauwen ook kon verven om kleine 'gaatjes' (die ik zelf benoemde) op te vullen. Tijdens de behandeling vertelde ze steeds wat ze deed, ik vond dit erg prettig omdat ik het proces zo goed kon volgen. Ik wilde graag een natuurlijk effect dat er toch super verzorgd uitzag en dat is zeker gelukt!! Super bedankt en tot de volgende keer!!
Maudi
één maand geleden
Ik kwam voor het eerst bij Xiomara voor mijn wenkies ;-). Er was meteen een ‘klik’ door de manier waarop ik ontvangen werd. Xiomara nam de tijd om mij te adviseren en uit te leggen over verschillende behandelingen. Ik kom zeker terug!
Eunice
2 maanden geleden
Goed
Anoniem
2 maanden geleden
Yasmina
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

BrowsByXio
Nancy Zeelenbergsingel 169
3066GA Rotterdam

Aan de Nancy Zeelenbergsingel in Rotterdam vind je BrowsByXio. In deze beautysalon kun je terecht voor diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Eigenaresse Xiomara maakt gebruik van de nieuwste methoden en technieken op het gebied van wenkbrauwstyling. Iedere behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en behoeftes zodat je de wenkbrauwen krijgt die precies bij jou passen. Xiomara vindt het belangrijk dat jij tevreden en met een mooie oogopslag de salon zult verlaten. Na de behandeling krijg je nog een leuk brow-presentje mee voor thuis.

Maandag
12:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt