Hairin by Sisters

4,7
1658 reviews
Jacob van Campenplein 61, Rotterdam, 3067LA
Open Vandaag: 08:30 - 16:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
1658 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Alhoewel het druk was in de salon, was het toch een "rustige" ervaring. Het personeel was relaxed en het werd goed geregeld. Mijn haar werd snel, maar netjes geknipt. Ik ben erg tevreden elke keer als ik bij Hairin kom, ze denken goed met je mee.
Ze weet altijd van mijn moeilijke haardos iets fraais te maken. Bovendien is de sfeer amicaal en altijd koffie (espresso met water!) en een bonbon erbij. Heerlijk!
Super geknipt en er werd goed meegedacht met mijn wensen!
Mijn eerste keer en zeer tevreden!
Al jaren klant bij Larissa. Hoop het nog jaren te zijn. Vakkundige kapster, goede saloneigenaar.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mirjam
Eigenaresse
4.9
22 reviews

Over

Hoi ik ben Mirjam. Samen met mijn dochter Larissa zijn wij eigenaar van hairin by Sisters. Zelf ben ik geen kapster, maar weet ik inmiddels wel de ins en outs. Ik ben opgegroeid met een opa en oma die een dames en heren kapsalon hebben gehad. Kapsalon mol katendrechtse lagedijk. In onze eigen zaak zorg ik er graag voor dat alles goed loopt. Dat klanten tevredenheid en gezelligheid vinden. En onze collega's in een familie sfeer werken. Maak een keer een afspraak en ervaar zelf kwaliteit en een gezellige sfeer. Lieve groetjes van Mirjam.

Behandelingen

Haar
Gwen
4.8
17 reviews

Over

hoi, ik ben Gwen en werk ondertussen al een paar jaar bij hairin. Ben hier gestart als leerling. Ik focus me nu vooral op kleuren en ik hou van uitdagingen, daarnaast krul ik graag omdat je dan het mooiste eindresultaat krijgt. Blijven leren is goed dus ik volg nog een jaartje school in combinatie met mijn werk. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes Gwen

Behandelingen

Haar

Portfolio

Jaimy
Haarstylist
4.9
254 reviews

Over

Hey! Ik ben jaimy en ik werk sinds 2020 bij Hairin by sisters, bij deze salon gaan werken is de beste keuze ooit geweest. Onderling als team zijn wij als een familie en dat is iets wat super fijn is en ideaal is voor de werksfeer, dit krijgen wij ook regelmatig van klanten te horen! Ik hou er van om een uitdaging aan te gaan met haar, maar alle behandelingen die er zijn vind ik leuk want niets is zo fijn als dat je klanten blij de deur uit gaan. Ik hoop dat jij de volgende blije klant bent, tot gauw! Liefs Jaimy.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Jaimy

Vakkundig30
Deskundig25
Professioneel24
Ervaren17
Mellanie
Haarstylist
4.9
39 reviews

Over

hoi, ik ben Mellanie en werk nu sinds een paar maanden bij hairin by sisters. Onder tussen al 10 jaar ervaring in het kappersvak. Mijn streven is om jou altijd tevreden te maken en te houden of het nou met een prachtige kleuring is of knippen bij mij kun je voor alles terecht. Samen proberen we tot een mooi einderesultaat te komen. Hopelijk tot snel. Liefs Mellanie.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Zayra
Haarstylist
4.8
109 reviews

Over

Hi, mijn naam is Zayra en ik werk met veel liefde bij hairin by sisters. Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik kapster wilde worden. Na 4 jaar weet ik dat dit mijn beste keuze ooit is geweest. Het leuke eraan vind ik dat je iemand nog mooier mag maken. Mijn dag is compleet als ik je met een grote glimlach de deur uit zie gaan. Het lijkt me erg leuk om je een keer te mogen helpen. Liefs Zayra

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Zayra

Vriendelijk9
Deskundig8
Professioneel5
Zorgzaam5
Astrid
Haarstylist
4.8
87 reviews

Over

Hoi, ik ben Astrid en werk sinds 2020 bij Hairin by Sisters. Ik heb ooit gekozen voor het kappersvak omdat het me erg leuk leek. Na ruim 40 jaar kan ik zeggen dat dat inderdaad zo is en maakt niet uit wat ik doe juist de afwisseling is zo geweldig. Dus of ik nu kinderen, dames of heren knip , een permanent indraai, een kleur of watergolf inzet, het is allemaal leuk om te doen fijn om klanten met een goed gevoel naar huis te zien gaan, daar doen we het voor. En daarom hoop ik je snel te zien in de salon. Liefs Astrid

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Astrid

Vakkundig6
Vriendelijk5
Larissa
Eigenaresse
4.9
344 reviews

Over

Hi , Leuk dat je een kijkje neemt op onze treatwell pagina. Als je meer van ons wil zien, wij zijn erg actief op instragram HAIRINBYSISTERS_ Met ons (team) sisters werken we elke dag aan mooi haar daar word ik heel gelukkig van. Het leukste is natuurlijk de persoonlijke band die we op mogen bouwen met alle mensen die de salon bezoeken. Alles gaat in goed overleg als een echt TEAM! Het lijkt me erg gezellig om jou in de stoel te mogen ontvangen, tot snel. Liefs larissa

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Larissa

Vakkundig34
Professioneel24
Deskundig23
Ervaren19

Over

Hairin by Sisters
Jacob van Campenplein 61
3067LA Rotterdam

Hairin by Sisters is een gezellige kapsalon voor jou en jouw gezin. De salon is al jaren een gewaardeerd feit in de stad en knippen moderne kapsels voor jong én oud. Het team eigent alle kennis omtrent het kappersgebied toe door het nauwlettend volgen en toepassen van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. Om kwaliteit te waarborgen werken zij met de hoogwaardige producten van Kevin Murphy, Milkshake en Depot.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
08:3016:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Hairin by Sisters

Hairin by Sisters is geopend van dinsdag tot donderdag van 09:00 tot 17:30, vrijdag van 09:00 tot 20:00 en zaterdag van 08:30 tot 16:00. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Hairin by Sisters zijn: Vrouwen knippen, Mannen knippen en Vrouwen kleuren
De populairste behandeling, Vrouwen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 29,10.
Bij Hairin by Sisters kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in deze salon
Kevin Murphy
Milkshake Hair Care
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt