Care&Balance

Sportlaan 558, 2566MG Den Haag
4,8
99 reviews
Sportlaan 558, 2566MG Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
99 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een nieuwe behandeling deze keer die erg goed bevalt. Mijn huid zag er direct gezond uit en ik merk direct verschil. Marja vertelde dat pas na 10 dagen de behandeling is uitgewerkt. Ben benieuwd. Maar ik raadt deze nieuwe behandeling absoluut aan. En wat fijn dat Care and Balance steeds weer vernieuwend is en dat Marja haar cliënten zo zorgvuldig laat profiteren van haar deskundigheid.
Maryse
7 uur geleden
Kezia
12 dagen geleden
Marja neemt alle tijd voor je. Vooral de gezichtsmassage is heerlijk. Ik ga altijd heel ontspannen naar huis, met een grondig gereinigde huid!
Paulina
12 dagen geleden
Geweldig
Noelle
13 dagen geleden
Ik heb voor het eerst een biologische kruidenpeeling ondergaan en het was heerlijk. Je voelt het wel een klein beetje warm worden en klein beetje prikkelen maar zeker niet vervelend. De producten ruiken heerlijk en voelen prettig aan. Na de peeling voelde mijn huid lekker fris. De dag erna licht rood maar dat hoort bij de vernieuwing van de huid van binnen uit. Ik ben zo als altijd enorm enthousiast over de behandelingen, sfeer en kwaliteit waar Marja voor staat. De rust die zij uitstraalt en daarbij de enorme oprechte vriendelijkheid en deskundigheid maakt dat ik maar wat graag steeds weer terug kom.
Yvette
13 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Care&Balance
Sportlaan 558
2566MG Den Haag

Heb je altijd al een mooie gezonde huid willen hebben? Eigenaresse Marja van Care&Balance kan je hierbij helpen. Aan de Sportlaan in Den Haag heeft zij haar eigen schoonheidssalon aan huis waar je terechtkunt voor huidverzorging, een ontspannende massage of een ontharingsbehandeling. Marja is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en werkt in haar salon uitsluitend met hoogwaardige en biologische kwaliteitsproducten. Haar motto is dan ook: ‘gezond vanbinnen is mooi vanbuiten’.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
19:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
11:0015:00

Schoonheidssalons in de buurt