Care La Peau

Scheepvaartweg 73, Schiedam
4,9
8 reviews
Scheepvaartweg 73, Schiedam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,9
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb een heerlijke behandeling gehad bij Care la Peau, er werd echt tijd voor mij genomen en de behandeling en de producten werden goed uitgelegd. Danique is een leuke, vakkundige dame. Ik kijk er nu al naar uit om naar de volgende afspraak te gaan. De producten die ik heb gekocht voor thuisgebruik zijn heerlijk. Mijn huid is zichtbaar verbetert. Dank je wel Care la Peau voor de heerlijke behandeling en het advies. Tot heel snel!
Fadua
7 dagen geleden
Perfect!
Maaike
11 dagen geleden
Hi Danique, Ben nu ondertussen voor twee behandelingen met de dermapen bij je geweest. Toen ik de eerste keer kwam had ik nog duidelijk zichtbaar grove porien en last van veel oneffenheden. Nu een week na mijn tweede behandeling ziet mijn huid er al veel beter uit. Ben erg blij met het resultaat en kan niet wachten tot het eindresultaat :-) Groetjes Caroline V.
Caroline
13 dagen geleden
Heel fijn ontvangen door de eigenaresse van Care la Peau. Al mijn vragen werden goed en duidelijk beantwoord. Ik wil hier zeker terug komen voor andere behandelingen, waarnaar ik zeer nieuwschierig ben geworden. Na mijn gezichtsbehandeling voelde ik mij weer als herboren!
Mandy
14 dagen geleden
Hele goede ervaring
Sharona
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Care La Peau
Scheepvaartweg 73
Schiedam

Schoonheidssalon Care La Peau in Schiedam staat voor verzorging van de huid. Je kunt hier terecht voor schoonheidsbehandelingen op het gebied van anti-aging, verbetering, verjonging en verzorging van de huid. Voor elke huidtype is er specifieke behandeling. Naast het verbeteren van de huid is ontspanning ook een belangrijk onderdeel van de behandelingen.

Iedere huidverbeterende behandeling is samengesteld als een complete gezichtsbehandeling. Dit betekent dat je standaard een dieptereiniging, het stomen van de huid en een heerlijke masker erbij krijgt. Dus voor welke treatment je ook gaat: het is gegarandeerd een ontspan-momentje!

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt