Chells Chair

Kinkerstraat 2H, 1053DT Amsterdam
4,4
8 reviews
Kinkerstraat 2H, 1053DT Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,4
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Cleanliness should be improved. The brushes were dirty and full of hair. My scalp was itching afterward. I was not satisfied with the haircut: I wanted a blunt bob, but all I got is cut straight across under ear. I asked to texturize the edge to soften it a bit without making layers, but my explanation didn't work either. I will go to anothersalon to fix this one.
Tania
21 dagen geleden
Beste kapsalon in Amsterdam
Maria
één maand geleden
I had a great appointment, got a really good haircut and everyone is really friendly and professional!
Anoniem
2 maanden geleden
Ik ben reuze tevreden met mijn nieuwe coupe na een bezoek bij future coupes. Via Groupon had ik de kapsalon gevonden en vooral de goede deal sprak mij aan. Wassen, knippen en highlights. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en mocht meteen plaats nemen. Aan de hand van een foto die ik liet zien van het kapsel dat ik in gedachten had hebben ze mij geknipt. Een heel stuk eraf en highlights. Het personeel is heel erg aardig en professioneel. De inrichting is wat aan de ouderwetse kant, maar wel schoon. Ik zou het zeker aanraden en kom ook zeker terug!
Lau
3 maanden geleden
Geweldig geholpen! Leuk, persoonlijk contact en mijn vreselijke 3-maanden uitgroei mooi verholpen met highlights. Daarna goed geknipt. Ze doet zelf suggesties die bij je passen. Aanrader!
Saskia
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Chells Chair
Kinkerstraat 2H
1053DT Amsterdam

Chells Chair vind je aan de altijd gezellige en levendige Kinkerstraat in Amsterdam. In de huiselijke en sfeervolle kapsalon wordt het altijd gezellig gemaakt met iedereen. Of je nu jong of oud bent en wat voor haartype je ook hebt; het maakt niet uit, want Chell zorgt ervoor dat je een kapsel krijgt die jouw look complementeert. Het specialisme van Chell is haarverlenging door middel van weaving, waarmee ze jou binnen een handomdraai een nieuwe look, kleur, lengte en textuur geeft. In de salon wordt waar mogelijk met natuurlijke producten gewerkt.

Let op: je vindt Chells Chair in salon Future Coupes.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt