Chells Chairs

4,3
42 reviews
Apollolaan 138, Amsterdam, 1077BG

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels

Reviews

4,3
42 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Knippen a 20 euro voor kind geboekt en vooruit betaald. Eigenaresse Chell niet aanwezig?? Moest knipbeurt door zelfstandige collega laten uitvoeren en nog een keer ( tegen 2 keer zo hoog tarief) afrekenen. Schriftelijke klacht ingediend bij Treatwell. Op 14/12. NIets op teruggegooid. Uiteindelijkers 60 euro(!) om een meisje van 12 te Laren knippen!!
Toon reactie salon...
Wat een ongelofelijk slechte kapsalon! Toen ik aankwam, bleek degene met wie ik een afspraak (via Treatwell gemaakt en telefonisch bevestigd) had, er niet te zijn. Dat ik wel een plek had kunnen boeken, was niet hun probleem zeiden ze. Ik werd alles behalve vriendelijk behandeld. Een andere kapster riep constant dat ze niet voor Treatwell werkte en dat ze me kon knippen als ik haar rechtstreeks betaalde. Toen ik vroeg wat dat kost, noemde ze een bedrag 10 euro hoger dan via Treatwell. Afrader!!!
Nu ik mijn haar niet meer laat verven en het ook niet meer lang draag, is een professionele knipbeurt nog belangrijker geworden. En ik weet dat ik daarvoor altijd bij Chells Chair terecht kan, ook als Crachelle er zelf niet is vanwege zwangerschapsverlof, dan weet ik dat ik in goede handen ben bij Marlies met haar vele jaren ervaring.
Zoals gewoonlijk top! Fijne persoonlijke service en mn nagels zien er goed en verzorgd uit.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maureen
4.2
9 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Marlies

Behandelingen

Haar
Chells
4.3
21 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Chells Chairs
Apollolaan 138
1077BG Amsterdam

Chells Chairs vind je in Amsterdam centrum. Het creatieve team staat hier voor je klaar om je te voorzien van een weave, extensions of het invlechten van box braids. Je kunt hier ook terecht voor het knippen en kleuren van je haar.

Binnen een handomdraai heb je hier een nieuwe look. De salon biedt ook haarverzorgende treatments aan, zoals een keratinebehandeling of haar therapie. In de salon sta jij altijd voorop en voorzien ze je graag van goed advies.

Goed om te weten: je vindt Chells Chairs in het Hilton Hotel.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
10:0017:00

Kappers in de buurt