Reviews

4,9
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
altijd prettig en een beetje verlichter naar huis
Cocky
één dag geleden
Menno
7 dagen geleden
Amelia
8 dagen geleden
i truly enjoyed a tuina massage and a gentle kind of acupunture where a soft needle gently touched my skin and doesn't go in. very efficient. i felt much more like my old self again. made another appointment immediately. thank you steven!
maureen
11 dagen geleden
eerst analysegesprek, vervolgens is gekozen voor japanse acupunctuurbehandeling, waarbij de naald boven/tegen huid aan wordt gehouden en niet in huid-lichaam wordt geprikt. ik kon toegeven aan vermoeidheid, en kwam daardoor in een fijne energieflow. behandeling werd afgerond met een fantastische tui-na massage.
maureen
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Chi-Time Amsterdam
Prinsengracht 662
1017KW Amsterdam

Chi-Time is een praktijk voor acupunctuur en massage. Eigenaar Steven heeft altijd al interesse gehad voor alles wat met gezondheid en natuurlijke geneeswijzen te maken heeft. Hij is acupuncturist en masseur en haalt veel voldoening uit zijn werk. Hij kijkt tijdens de behandelingen of er blokkades in je lichaam en/of energiebanen zijn en probeert deze dan op te lossen. Ga lekker ontstressen, laat je spanningen los en krijg hernieuwde energie. De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong.

Maandag
08:3017:30
Dinsdag
08:3021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:3021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt