Reviews

4,8
21 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Erika Gantoiu
één maand geleden
De behandeling was zeer doeltreffend, al tijdens de behandeling merkte ik verandering op. Mijn gedachtes gingen in het begin alle kanten op maar naarmate de tijd verstreek ging ik rustiger ademhalen en kon ik me op mezelf focussen. Het was ontzettend fijn en ik heb dan ook een vervolgafspraak gemaakt.
Anoniem
3 maanden geleden
excellent tui na massage with a little japanese acupuncture (needle floating above skin instead of going in) and some cupping. at a certain point the seemingly endless stream of thoughts that have been fighting for attention faded. all tension and stress seem to literally sink away. afterwards i treated myself to some time in the floating tank. feeling deep relaxation and happiness.
maureen ho
6 maanden geleden
Anoniem
7 maanden geleden
Rolf Wemmenhove
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Chi-Time Amsterdam
Prinsengracht 662
1017KW Amsterdam

Chi-Time is een praktijk voor acupunctuur en massage. Eigenaar Steven heeft altijd al interesse gehad voor alles wat met gezondheid en natuurlijke geneeswijzen te maken heeft. Hij is acupuncturist en masseur en haalt veel voldoening uit zijn werk. Hij kijkt tijdens de behandelingen of er blokkades in je lichaam en/of energiebanen zijn en probeert deze dan op te lossen. Ga lekker ontstressen, laat je spanningen los en krijg hernieuwde energie. De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong.

Maandag
08:3017:30
Dinsdag
08:3021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:3021:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt