Chinese Tai Chi & Massage Drenthe Reviews

Arve 32, 7824RL Emmen

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
20 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Na drie behandelingen merk ik al veel vooruitgang in mijn schouders. Zeer doeltreffende massage.
Shi Shen is een goede masseur, hij weet snel de oorzaak van mijn nek klachten te vinden en ze op te lossen. Ik kom nu nog steeds elke week terug voor de onderhoud, omdat ik het belangrijk vind dat ik gezond en fit blijf.
Ik heb afgelopen vrijdag een Chinese massage gehad. Deze 90 minuten durende massage gaf me nadien heel erg veel energie. Het voelde een stuk helderder in mijn hoofd en mijn rug voelde minder stram/strak en gespannen aan. Doordat ik vele jaren hard getraind heb is er een ophoping van Triggerpoints ontstaan in de rug. De behandeling die uitgevoerd werd richt zich met name op de Meridianen in het menselijk lichaam. De therapeut heeft heel veel kennis en wil de kennis ook wel delen met je. Gemoedelijke en ontspannen sfeer. Na de massage een vers gezet kopje gemberthee gehad. Dit gaf het lichaam een powerboost. Ik raad deze therapeut aan bij iedereen. Een auto heeft ieder jaar een APK nodig....Dus ik denk dat het handig is om dit ook met het lichaam te doen maar dan eens per 2 maanden. Goed zorgen voor lichaam en geest i.c.m. Tai Chi gaan we een gezonde toekomst tegemoet...Groeten Jan Keizer. www.spartanpt.nl
Vriendelijk & professioneel
Toon reactie salon...
Ik had jarenlang veel last van voetpijn dat ervoor zorgde dat ik bijna niet meer kon lopen. Na 3 behandelingen was de pijn afgenomen en kon ik weer normaal lopen. Ik ben erg tevreden met de behandeling en het personeel.
Toon reactie salon...