Reviews

4,6
18 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
De combinatie van shiatsu / stress release massage is zeer effectief. Marian José is een warm mens en levert een goede dienst. Een aanrader.
Anoniem
één maand geleden
A very lovely salon, with a very lovely woman. Beautiful location and it smells soft and calming, it makes you feel welcome and wanted. :)
Eva Altrock
2 maanden geleden
Zodra je binnenkomt is het alsof je in een oase van rust komt. De A- kerk op de achtergrond.. In een gesprek waar ik me zeer op mijn gemak voelde kreeg ik het idee dat ik bij een vriendin zat. De massage is goed en niet echt "grof". Zij legt uit dat het lichaam met zachtheid en finesse benaderd moet worden. En zo is de massage dan ook; met aandacht en liefde gedaan! Dank en tot volgende week!
Fleur de Vries
3 maanden geleden
Het was voor mij de 1e keer in deze salon. Wat een aanrader!! Heerlijke en vooral ontspannende massage, helemaal zen. Top!
Dannie Pinna
3 maanden geleden
Prettige behandelruimte en erg fijne behandeltafel met een extra kussen erop dat ervoor zorgt dat je heel ontspannen kunt liggen. Belangrijk met mijn nek- en schouderklachten. Marian-José geeft goede uitleg over wat ze in de behandeling doet en waarom, dat is erg prettig. Ik heb de shiatsu/stress release combi gedaan. Ik kom graag nog een keer!
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Chong Mai
Munnekeholm 4
9711JA Groningen

Wil je meer momenten van rust in je dagelijkse leven? Of wil je lichamelijke en emotionele klachten aanpakken? Hiervoor ben je bij Chong Mai op de juiste plek. In deze praktijk kun je heerlijk ontspannen en de dagelijkse beslommeringen vergeten. Hier draait de wereld helemaal om jou! De behandelmethoden van Marian-Jose dienen voor zowel ontspanning als voor heling. Ook werken ze preventief doordat je minder vatbaar bent voor allerlei ongemakken. Ze werkt vanuit Holistische gedachte en wil door middel van massages en coaching lichamelijke en emotionele blokkades opheffen.

Maandag
11:0019:00
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
11:0019:00
Vrijdag
11:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt