Reviews

4,7
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben heel goed geholpen door Marian-José. Ze neemt ruim de tijd om erachter te komen waar de klachten zitten en hoe ze je het beste kan helpen. Ze heeft veel verstand van wat ze doet en dat merk je tijdens de behandeling. Je voelt je eigenlijk meteen op je gemak bij haar. Kortom, echt een aanrader voor iedereen die iets meer wil dan alleen een massage!
Anoniem
21 dagen geleden
Heerlijk ontspannen en heel vriendelijk ontvangen, ik kom zeker nog een keer!
Anoniem
één maand geleden
Uitstekende behandeling
Anoniem
2 maanden geleden
De combinatie van shiatsu / stress release massage is zeer effectief. Marian José is een warm mens en levert een goede dienst. Een aanrader.
Anoniem
4 maanden geleden
A very lovely salon, with a very lovely woman. Beautiful location and it smells soft and calming, it makes you feel welcome and wanted. :)
Eva
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Chong Mai
Munnekeholm 4
9711JA Groningen

Wil je meer momenten van rust in je dagelijkse leven? Of wil je lichamelijke en emotionele klachten aanpakken? Hiervoor ben je bij Chong Mai op de juiste plek. In deze praktijk kun je heerlijk ontspannen en de dagelijkse beslommeringen vergeten. Hier draait de wereld helemaal om jou! De behandelmethoden van Marian-Jose dienen voor zowel ontspanning als voor heling. Ook werken ze preventief doordat je minder vatbaar bent voor allerlei ongemakken. Ze werkt vanuit Holistische gedachte en wil door middel van massages en coaching lichamelijke en emotionele blokkades opheffen.

Maandag
11:0019:00
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
11:0019:00
Vrijdag
11:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt