Chuths Medisch Centrum Utrecht

Biltstraat 115, 3572AP Utrecht. Onderdeel van Chuths Medisch Centrum.
4,4
119 reviews
Biltstraat 115, 3572AP Utrecht. Onderdeel van Chuths Medisch Centrum.

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
119 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Rinke
4 dagen geleden
Het was mwoah... Echt niet heel best. Massage is oppervlakkig, niet ontspannend, niet rugpijn verminderend. Eigenlijk gewoon niet goed.
Anoniem
7 dagen geleden
Ik vond de massage fijn en deskundig. Wat beter had gekund is de wachtruimte, het is allemaal wat oud en verveloos, met een emmertje verf en een paar nieuwe mokken, een nieuw bakje voor suiker en melk en wat verse tijdschriften ziet het er meer van deze tijd uit en wordt de behandeling nog plezieriger. Dit geldt ook voor de massage ruimte, olie uit een nieuwe dispenser, een schone theemok voor de masseur, net een stapje extra voor meer ervaringsplezier.
Eltje Marina
8 dagen geleden
Uitstekende behandeling!
felicitas
8 dagen geleden
Ik was erg verrast met de snelle service. Echter, was de massage ook erg snel, hierdoor miste ik het ontspannende gedeelte en vertrok ik uit de massage alsof ik net uit de sportschool kwam.
Dalila
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Chuths Medisch Centrum Utrecht
Biltstraat 115
3572AP Utrecht

Aan de Biltstraat in Utrecht vind je Chuths Medisch Centrum. Bij deze salon kun je terecht voor een ontspanningsmassage, facial guasha, Tui-Na massage, acupunctuurtherapie en voetreflextherapie. Uniek is de cosmetische acupunctuur-behandeling die kan worden ingezet voor het verbeteren van de huid. De salon symboliseert een unieke samensmelting van oosterse geneeskunde met westerse maatstaven. Bij Chuths Medisch Centrum zijn ze erop gericht je gezondheid van binnenuit te versterken en het herstel van balans in je lichaam en geest te bewerkstelligen. Dit zal uiteindelijk leiden tot een langdurig positief resultaat.

Maandag
09:3017:30
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:3017:30
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt