Reviews

4,5
392 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wow. Wat een heerlijke zondag. Ik kom binnen en waan me helemaal in Bali wat een fijne en relaxte sfeer. Werd meteen ontvangen en naar de massage ruimte gebracht. En dan begint het eigenlijk pas een uur lang verwend worden door een fijne en stevige massage. Echt een aanrader deze spa! Ik kom zeker terug (misschien wel elke maand :-))
Sascha
2 dagen geleden
Je waant je echt bijna in een Bal's badhuis als je door een paar schoonheidssingetjes heen kan kijken. De behandeling was zeer fijn, hele fijne manier van masseren, tijdens de lichaamsbehandeling hadden we het wel een beetje koud.
Saskia
2 dagen geleden
Ik ga vaker alleen om de wenkbrauwen bij te werken maar dit gebeurt in dezelfde ruimte als waar de massages worden gegeven dus dat kwartiertje kom ik helemaal tot rust dankzij de spa geuren en de kalmerende muziekjes. Voelt steeds als een mini break. Binnenkort maar weet eens een massage boeken.
Sas
3 dagen geleden
Iris Loos
9 dagen geleden
Geweldig zeg! werkelijk een verborgen pareltje getroffen hier. Zeer goede massage gekregen van kundige, ervaren handen. De salon zelf is mooi gedecoreerd met veel aandacht voor detail. Er hangt een serene rust. Erg fijn bezoekje.
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

City Spa Bali
Samuel van Houtenstraat 24 -26
3515EB Utrecht

Verscholen in Utrecht vind je City Spa Bali. Hier waan je je op Bali en kies je uit een breed aanbod aan traditionele Balinese massages en wellnessbehandelingen. Deze kleinschalige locatie is ideaal als je de drukte van de grote, massale wellnesscentra wilt vermijden. Ontstress en detox lichaam en geest terwijl je geniet van de behandelingen. Ze werken met verse, handgemaakte en natuurlijke verzorgingsproducten. Het team ontvangt je hartelijk, is professioneel en voert elke behandeling met zorg, kwaliteit en aandacht uit.

Maandag
12:0020:00
Dinsdag
13:0021:00
Woensdag
12:0020:00
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
12:0020:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
11:0020:00

Massagesalons in de buurt