Salvete Beauty & Massage

Bemuurde Weerd Oostzijde 69, 3514AT Utrecht
4,7
91 reviews
Bemuurde Weerd Oostzijde 69, 3514AT Utrecht
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,7
91 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
All good
Amélie
één dag geleden
Prima!
Marten
4 dagen geleden
Heerlijke sportmassage gehad bij Salvete, had last van mijn schouders en nek en de knopen zijn er vakkundig uit gemasseerd. Weer helemaal ontspannen achteraf!
Laura
5 dagen geleden
Ik heb de Salvete massage van Patricia gehad, en het was heerlijk! Ze wist mijn pijnpunten feilloos te vinden en gaf daar ook extra aandacht aan. Ik kom zeker weer terug, een echte aanrader!
Ines
5 dagen geleden
Ik had last van mijn rug en daarom een massage geboekt bij Salvete. Zelf wist ik niet precies hoe ik her moest beschrijven, maar Beatriz wist precies waar de pijnpunten zaten, waar het door kwam en ze heeft het opgelost! Daarnaast heeft ze veel kennis van het menselijk lichaam en beantwoordde zelfs persoonlijke vragen die ik had maar niet eens stelde. Zo zag ze bijvoorbeeld aan mijn rug dat ik ovuleerde en nog geen kinderen had. Dit vond ik heel bijzonder en mooi. Ik kwam aan als een typische stressnek, maar verliet de salon met een rustig en vredig gevoel - en natuurlijk pijnloos!
Anoniem
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Salvete Beauty & Massage
Bemuurde Weerd Oostzijde 69
3514AT Utrecht

Bij Salvete Beauty & Massage in het centrum van Utrecht ben je aan het juiste adres voor diverse ontspanningsmassages om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Ook voor harsbehandelingen (voor mannen en vrouwen) ben je bij Salvete in goede handen. De ervaren therapeuten beheersen verschillende technieken om de diverse behandelingen naar tevredenheid uit te voeren. Bij Salvete kun je je dus met een gerust hart overgeven aan een genoeglijke behandeling. Tijdens de behandeling worden er uitsluitend natuurlijke en/of biologische producten gebruikt die tevens dermatologisch zijn getest.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
09:0021:00

Massagesalons in de buurt