Reviews

4,0
62 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Tolud
7 uur geleden
Deze mensen zijn erg goed in hun werk, er wordt je haarfijn uitgelegd wat ze gaan doen met je. Ze zijn ook erg gastvrij en denken met je mee en nemen rustig de tijd voor hun behandelingen.
Anoniem
3 dagen geleden
Ik heb een verschrikkelijk gellak manicure behandeling gehad. Ik ben geholpen door Kania en heb pijnlijke nagels terwijl ik op vakantie ben. De behandeling begon al verkeerd toen zij mijn nagels schots en scheef aan het vijlen was. Niet alleen m'n nagels was ze aan het vijlen, maar ook mijn huid! Toen ze de gellak aanbracht, haalde ze de overtollige gellak weg met de punt van een houten stokje. Die punt duwde ze langs de zijkanten van mijn nagels. Na aangegeven te hebben dat dit pijn deed, bleef ze doorgaan. Als klap op vuurpijl haalde ze teveel velletjes weg, waardoor mijn huid heel geïrriteerd is geraakt. Eenmaal met m'n nagels onder de UV lamp, moest ik ook een onaangename positie aannemen omdat beide lampen aan de linkerkant stonden. Als laatste ziet de gellak er niet uit, het zit helemaal tot aan mijn nagelriemen, ook toen ik dat aangaf zei Kania dat het mijn huid was. Te belachelijk voor woorden. Ik raad dat ook echt af om daar een (gellak) manicure te nemen!
Lindsay van der Have
6 dagen geleden
Super lieve vakkundige dames in een kleine gezellige salon.
Lotte Laan
17 dagen geleden
Top service en hele mooie nagels!!
Anna
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Copacabana Beauty Clinic
Zeeburgerpad 74
1019AD Amsterdam

Copacabana Beauty Clinic is een schoonheidssalon gevestigd aan het Zeeburgerpad in Amsterdam. Hier werkt een team hooggekwalificeerde Braziliaanse schoonheidsspecialisten en zij beschikken over de modernste apparatuur. Alle therapeuten hebben hard gewerkt om een welverdiende reputatie binnen hun vakgebied te ontwikkelen en blijven hun kennis up-to-date houden om je altijd de beste oplossing en resultaten te geven. Kies uit het aanbod van massages, manicure, pedicure, body sculpture, cavitatie, waxen en nog veel meer.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt