Copacabana Beauty Clinic

Zeeburgerpad 74, 1019AD Amsterdam
3,9
101 reviews
Zeeburgerpad 74, 1019AD Amsterdam

Reviews

3,9
101 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het personeel was extreem vriendelijk, hoewel het meisje dat me hielp geen nederlands sprak en zelfs niet zo heel goed engels. Ze woonde nog maar 6 maanden in Nederland, dus dat kon ik begrijpen. Echter ik had een medische pedicure geboekt maar dat was in geen enkel geval een medische pedicure. Het enige wat ze deed (en waar ze overigens wel heel goed in was) was mijn voeten goed verzorgen. Nagelriemen wegduwen, nagels knippen, creme op de voeten, scrubben etc. Heel fijn en niet verkeerd, maar niet waar ik voor kwam.
Dominique
7 dagen geleden
Zeer zorgvuldig
Anoniem
18 dagen geleden
Echt even verschrikkelijke ervaring. Ik kwam binnen, zonder dat ze van mijn afspraak afwisten. Daarnaast was de prijs anders dan hier op Treatwell gecommuniceerd was, en vervolgens kwam het ergste: de behandeling zelf. Toen ik moest gaan liggen werd er een handdoek uitgelegd met een bloedvlek erop. Vervolgens begon de dame met de IPL behandeling. Ik heb voorheen vaak IPL laten doen door deskundigen, dus weet hoe het behoort te gaan, maar bij Copacabana hadden ze geen idee van doen. De verzorging vooraf was nauwelijks aanwezig (er werd minuscuul gebruik gemaakt van een crèmetje); de dame scheerde vooraf de haartjes niet even weg, waardoor er constant een verbrande geur hing tijdens het lazeren (ook niet normaal) en vervolgens gebruikte ze de laser op plekken waar geen crème was gesmeerd en die nu nog vuurrood zijn. M’n huid is nog steeds rood - voelt verbrand - en ik mag in m’n handjes knijpen als dit ooit weer normaal gaat worden. (M’n huid reageerde er overigens altijd normaal op.) Absoluut NIET aan te raden. Zwaar teleurgesteld.
Anoniem
20 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Jordi
21 dagen geleden
Hele fijne behandeling gehad!!
Marijke
21 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Copacabana Beauty Clinic
Zeeburgerpad 74
1019AD Amsterdam

Copacabana Beauty Clinic is een schoonheidssalon gevestigd aan het Zeeburgerpad in Amsterdam. Hier werkt een team hooggekwalificeerde Braziliaanse schoonheidsspecialisten en zij beschikken over de modernste apparatuur. Alle therapeuten hebben hard gewerkt om een welverdiende reputatie binnen hun vakgebied te ontwikkelen en blijven hun kennis up-to-date houden om je altijd de beste oplossing en resultaten te geven. Kies uit het aanbod van massages, manicure, pedicure, body sculpture, cavitatie, waxen en nog veel meer.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt