Reviews

4,5
39 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Altijd fijn bij CorpoCare! Personeel is vakkundig en geeft eerlijk advies. Altijd vooraf kopje thee of water. Goed bereikbaar.
Cyntia Emmy Maarsen
één dag geleden
Prettige, rustige behandeling en uitleg.
Sandra de Boer
9 dagen geleden
Ik heb hier meerdere behandelingen gehad en het valt me op dat het leuk en goed team is dat er werkt. Professioneel, toegankelijk en goede sfeer!
Cyntia Emmy Maarsen
22 dagen geleden
Hele prettige ervaring hier gehad! De mevrouw was ontzettend vriendelijk en zorgvol in haar werk. Ook de behandeling was erg fijn. Zou het zeker aanraden!
Anoniem
één maand geleden
Ik ben hartelijk ontvangen en tevreden over de behandelingen, wenkbrauwen zijn keurig geëpileerd en bovenlip gehaast. Daarna nog mijn nagels mooi laten maken met gellac. Super tevreden, ga er zeker binnenkort weer heen voor deze behandelingen.
Linda Klijn
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

CorpoCare - Beauty Clinic
Plein 2000 - 39
1271KK Huizen

Een behandeling bij CorpoCare - Beauty Clinic staat garant voor een unieke ervaring op het gebied van ontspanning en huidverbetering. Een goede huidverzorging valt niet te onderschatten, want het draagt bij aan je uitstraling en gezondheid. In de stijlvolle salon werkt het vakkundige team van gediplomeerde schoonheidsspecialisten graag aan het verbeteren van je huid. Dit gebeurt door middel van verschillende behandeltechnieken en geavanceerd (medisch) apparatuur. Je kunt hier ook terecht om je wenkbrauwen te laten harsen of epileren. Bij CorpoCare - Beauty Clinic volgt het team regelmatig trainingen, zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen; en dat merk je.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt