CorpoCare - Beauty Clinic

Plein 2000 - 39, 1271KK Huizen
4,5
101 reviews
Plein 2000 - 39, 1271KK Huizen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,5
101 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel goede ervaring! De behandeling zelf was erg goed gelukt. Ana is zeer deskundig en gaf ook veel extra informatie. De salon is mooi en heeft een prettige sfeer. Ik kom zeker weer terug!
Florianne Stap
één maand geleden
Sanne
2 maanden geleden
Zeer vriendelijk geholpen !
Anoniem
3 maanden geleden
Een nette salon. Ik was iets te vroeg voor m'n afspraak, maar werd meteen geholpen. Voor de eerste keer mijn wenkbrauwen laten verven. Vond het doodeng, omdat ik bang was dat het verschil te groot zou zijn, maar dat was absoluut onnodig. Het resultaat is erg natuurlijk gebleken.
Monique
3 maanden geleden
Het bezoek aan Treatwell was weer erg prettig. Het personeel is erg vriendelijk en de wimperlifting is weer goed gelukt. Het enige wat het personeel misschien meer zou kunnen doen, is vertellen waar ze mee bezig zijn. Nu voel je wel van alles maar weet je niet wat er gebeurt.
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

CorpoCare - Beauty Clinic
Plein 2000 - 39
1271KK Huizen

Een behandeling bij CorpoCare - Beauty Clinic staat garant voor een unieke ervaring op het gebied van ontspanning en huidverbetering. Een goede huidverzorging valt niet te onderschatten, want het draagt bij aan je uitstraling en gezondheid. In de stijlvolle salon werkt het vakkundige team van gediplomeerde schoonheidsspecialisten graag aan het verbeteren van je huid. Dit gebeurt door middel van verschillende behandeltechnieken en geavanceerd (medisch) apparatuur. Je kunt hier ook terecht om je wenkbrauwen te laten harsen of epileren. Bij CorpoCare - Beauty Clinic volgt het team regelmatig trainingen, zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen; en dat merk je.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt