Cosmetics by Carolien

4,8
93 reviews
Kruisstraat 17, Hoorn
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
93 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dit keer voor een gezichtsbehandeling en een bindweefselmassage. Gelijk voor een hele kuur afspraken gemaakt (helaas gaat dit niet door wegens de verscherpte maatregelen tegen het corona virus). Wat ik prettig vindt aan Carolien is dat ze echt luistert. Ze hoort je niet alleen maar luistert ook echt. Dit merk ik aan de oprechte vragen die ze stelt aan de hand van wat ik een vorige keer heb verteld. Tevens werkt Carolien heel rustig en legt alles zeer goed uit.
Ik werd gastvrij ontvangen. Caroline luistert goed wat je wensen zijn.. En de massage is heerlijk ontspannen. Echt een aanrader!
Een workshop gekocht via WF deals. Niet verwacht dat het een 1 op 1 workshop was. Ik vond het geweldig! Caroline was niet alleen zeer vakkundig maar ook zeer vriendelijk en niet opdringerig. Ik voelde me direct bij haar thuis en heb ook een volgende afspraak al gemaakt. Dit zegt denk ik al genoeg
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Carolien
4.9
55 reviews

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Carolien

Professioneel10
Deskundig10
Vakkundig6
Attent5

Over

Cosmetics by Carolien
Kruisstraat 17
Hoorn

Bij schoonheidssalon Cosmetics by Carolien gelegen in Hoorn ben je aan het juiste adres voor gezichtsbehandelingen, een massage, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, harsen en make-up.

Eigenaresse Carolien is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft meer dan 14 jaar ervaring. Je kunt hier dus professionele behandelingen van hoge kwaliteit verwachten. Carolien geeft je goed en persoonlijk advies voor huidverbetering. Je kunt hier goed ontspannen en tot rust komen tijdens een gezichtsbehandeling. Er wordt gewerkt met Klapp Cosmetics.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
19:3021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt