Cut & Go - Adelaarstraat

Adelaarstraat 40, Utrecht
4,2
20 reviews
Adelaarstraat 40, Utrecht
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Reviews

4,2
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super
Anoniem
11 dagen geleden
Goed!
Anoniem
17 dagen geleden
Het was erg gezellig, kapster was vrolijk en fijn om mee te praten. Ze wist precies wat ik wilde toen ik het vertelde. Knipte zonder haast, en perfectionistisch. Ik ga vaker! Zeker voor deze prijs.
Juul
2 maanden geleden
Mijn boeking is me gewoonweg geweigerd. Ik had een last minute boeking geplaatst omdat de salon daar korting voor bood. Toen ik de volgende dag binnen kwam werd ik verwelkomt met een ijzig "ik heb al een klant, ik kan je nu niet knippen". Ze legde uit dat ze geen wifi had in de salon en dat afspraken doorgebeld moesten worden door een hoofdkantoor oid. Ik begrijp dat het niet haar fout was, maar intern gaat er dus heel wat mis. Wanneer een last minute actie aanbied, zorg dan ook dat het mogelijk is. Zorg voor iets als wifi in je salon. En als het dan fout gaat, ontvang die klant dan een stuk hartelijker. Wat onprofessioneel; een ontzettende teleurstelling.
Marte
2 maanden geleden
Goed geknipt en mooie highlighs. Gezellige dame. Salon zelf ziet er van binnen niet zo mooi aan.
Inge
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Cut & Go - Adelaarstraat
Adelaarstraat 40
Utrecht

Cut & Go - Adelaarstraat is een kapsalon gevestigd in de Vogelenbuurt in Utrecht. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen hier terecht voor het knippen, stylen of kleuren van het haar. Het team bestaat uit knip- en kleurspecialistes die op de hoogte zijn van de nieuwe trends en technieken. Zo zul je altijd een kapsel hebben wat precies bij jou past. Dus ben je op zoek naar een no-nonsensekapsalon? Dan ben je hier aan het juiste adres.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt