Da Spa

4,4
322 reviews
Albert Cuypstraat 16, Amsterdam
Vandaag open: 11:00 - 22:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
322 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Bijzondere ervaring!
Naar aanleiding van reviews had ik bij Da geboekt maar achteraf bleek, bij navraag, het iemand anders te zijn. Da schijnt nog amper te masseren.. van de massage had ik dus meer verwacht, er werd niet gevraagd naar contra-indicaties ed en de dame ging gewoon haar gang. De massage was prettig maar niet bijzonder. Er is weinig privacy, de tafels staan erg dicht naast elkaar met een los gordijn er tussen. Personeel is wel erg vriendelijk.
Da Spa is a small Thai spa without private massage rooms. Dressing is not 100% private. We were greeted warmly and felt welcome by the owner as well as the therapists. The vibe is warm and calming. Our treatments were good, especially my hot stone massage by Alex. On a chilly wet day, the hot stone massage warmed me. Only complaint is that there were no warm blankets or soft sheets, just thin towels to lie on and cover. Otherwise, a very good experience. Would recommend.
It was nice and gentle and relaxing.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alex

Behandelingen

Massage
Lichaam
Da
4.6
125 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Da

Professioneel7
Ervaren6
Vakkundig6
Cindy
4.4
19 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam
Pim

Behandelingen

Massage
Lichaam

Over

Da Spa
Albert Cuypstraat 16
Amsterdam

Da Spa is een massagesalon in de gezellige Albert Cuypstraat in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor een traditionele Thaise massage, Zweedse massage en hot stone massage, maar ook voor een manicure of pedicure.

In deze salon nemen ze de tijd voor de verschillende behandelingen om te zorgen dat je tijdens de massage goed kunt ontspannen. Je waant je met de traditionele Thaise massage echt even in Thailand. Als je massages wilt combineren of als je nog twijfelt voor welke massage je wilt gaan is de gecombineerde massage een optie. Er wordt dan goed geluisterd naar jouw wensen en het is een combinatie van verschillende soorten massages. Je bent hier tevens aan het juiste adres voor harsbehandelingen of een gezichtsbehandeling.

MaMaandag
11:0022:00
DiDinsdag
11:0022:00
WoWoensdag
11:0022:00
DoDonderdag
11:0022:00
VrVrijdag
11:0022:00
ZaZaterdag
11:0022:00
ZoZondag
11:0022:00

Massagesalons in de buurt