Reviews

2,8
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een vriendelijk dame, met goed advies voor het verzorgen van het haar. Boeking was voor het knippen 20 minuten. Ze heeft werkelijk alle tijd genomen en heeft behalve het haar te knippen ook het in model gebracht en olie en lak toegevoegd wat normaliter niet inbegrepen is. Enig minpuntje, wat onervaren misschien met het knippen van een korte en moderne coupe voor een dame. Ik ben verder reuze tevreden vertrokken.
Anoniem
13 dagen geleden
Het was niet professioneel genoeg. Ik werd geholpen door een aardige vrouw maar ze kon niet goed Nederlands. Ik kon niet goed communiceren met haar. Klantgerichtheid heb ik gemist. Contact maken met de klant. De behandeling was ook wat te pijnlijk (Haren kammen, en wassen, föhn te warm). De collega's praatten onderling met elkaar in hun eigen taal. Ik ging niet met een fijn gevoel weg.
Anoniem
21 dagen geleden
Ik heb vanochtend de salom gebeld. Mevrouw aan de telefoon kon gebrekkig Nederlands. Ik wilde mijn huidige wimperextensions laten verwijderen. Zij vertelde vol overtuiging dat het 5€ kost en ik gelijk kon komen. Heb een aantal keer herhaald dat het om het verwijderen van wimperextensions was en zij ging elke keer akkoord. Eenmaal aangekomen heeft mevrouw de deur voor mij geopend en naar binnen gelaten. Salon zag er erg rommelig uit. Ik zei tegen mevrouw dat ik net aan de telefoon was en hier kwam voor het verwijderen van mijn wimperextensions. Toen reageerde mevrouw verbaasd en zei "nee wenkbrauwen". Toen wist ik al dat het fout ging. Ze vertelde dat ze het alsnog wilde proberen. Ik kwam nogmaals in een erg rommelig kamertje waar ik op een bed moest liggen. Daar keek ze naar mijn wimpers en vertelde dat ze het met natuurlijke olie zou verwijderen. Ze smeerde zonnebloemolie op mijn ogen en ging naar de keuken waar zij aan het koken was. Haar handen roken naar pittige kruiden, waarmee ze ook aan mijn ogen zat. Ik heb uiteindelijk gezegd dat het erg brand en ik toch liever weg ga. Ze heeft gelukkig niks in rekening gebracht. Ik ben weg gegaan en kom hier nooit meer terug. Ik ruik de kruiden nogsteeds, verschrikkelijk was dit. Raad het niemand aan hier!!
Esraa Abbas
2 maanden geleden
Zou geeneens 1ster willen geven..slecht slecht slecht ga voor wimpers niet hiernaartoe .. Ik wilde extensions krijg gewoon plakwimpers die ze met secondelijm vastplakt..Mijn oog geeft n kwartier dichtgeplakt gezeten en ik ben nu boven veel eigen wimpers kwijt en onderwimpers zijn helemaal weg.. Ik vind het ook erg kwalijk dat treatwell zo'n slechte salon aanbied en dit laat mij nu ook wel 10x nadenken voordat ik nog een x n behandeling via treatwell boek
chantal
3 maanden geleden
Linda
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Dammas Kapsalon & Schoonheidsspecialiste
Stadhoudersweg 9 A
3038EB Rotterdam

Zin in dat leuke feestje maar weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om jezelf helemaal partyproof te krijgen? Gelukkig biedt Dammas Kapsalon & Schoonheidsspecialiste uitkomst. Hier boek je allerlei soorten behandelingen makkelijk onder één dak. Of je nu bijvoorbeeld een nieuw kapsel wilt, een weave, een schoonheidsbehandeling, massage, manicure of henna tattoo. Ze draaien er hier hun hand niet voor om en in no time ben jij klaar om te stralen op je feestje!

Maandag
09:0019:00
Dinsdag
09:0019:00
Woensdag
09:0019:00
Donderdag
09:0019:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0019:00
Zondag
11:0019:00

Kappers in de buurt