De Gezondheidsspecialist

Pippelingstraat 112, 2564RK Den Haag
4,4
13 reviews
Pippelingstraat 112, 2564RK Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,4
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zachte massage deed niet veel voor mij. Bovendien was de boeking niet doorgekomen bij haar. Ze is erg aardig maar de massage stelde niet zo veel voor. Zo masseer ik mijn vriendin ook en ik ben een leek. Wellicht te veel verwend door de goede Thaise salons in den Haag.
Anoniem
één maand geleden
Terry is een goede masseuse. Ze vraagt vooraf of je ergens last van hebt en geeft daar dan eventueel extra aandacht aan. Behalve een goede, is zij ook een lieve vrouw.
Hans
2 maanden geleden
Sanne
3 maanden geleden
Prima ontspannend maar niet heel bijzonder. Lieve dame. Ik was wat te vroeg waardoor ik een beetje chaos veroorzaakte geloof ik. Ruimte was niet zo als op de fotos. Vond ik wat rommelig.
Charlotte Hoven van Genderen
5 maanden geleden
Ik kon op zeer korte termijn terecht om mijn klachten te laten verhelpen. Goede behandeling gehad in een ontspannen ruimte. Ook fijn dat er daluren zijn waardoor mijn behandeling een scherp tarief had!
Djenna
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

De Gezondheidsspecialist
Pippelingstraat 112
2564RK Den Haag

Bij De Gezondheidsspecialist aan de Pippelingstraat in Den Haag word je door Terry vriendelijk ontvangen in een fijne, rustige en lichte ruimte waar je de mogelijkheid krijgt om lekker te ontspannen. Je kunt hier terecht voor een ontspanningsmassage, nek-, schouder- en rugmassage of een spirituele massage. Bovendien is Terry ingewijd in de 1e graad van het Usui-systeem van REIKI en geeft zij diverse Reiki-behandelingen. Terry heeft de studie Orthomoleculaire Therapie afgerond en diverse massageworkshops in het buitenland gevolgd. Hierna heeft zij haar eigen mix van diverse technieken gecreëerd met de holistische benadering als uitgangspunt. Een bezoek aan deze salon zorgt er niet alleen voor dat je lichaam ontspannen is, maar tevens zal je profiteren van een gezondere geest.

Let op: in de salon kan niet worden gepind. De salon zit op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt