De Koning Te Rijk, Massage, Shiatsu & Zacht Werken® Coaching, Groningen

4,7
462 reviews
Brugstraat 7A, Groningen
Open Morgen: 09:00 - 17:15
Last-minute

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Reviews

4,7
462 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Very nice atmosphere, light music, careful treatment, very recommendable! Thanks!
Toon reactie salon...
Ik voelde mij na de behandeling heerlijk ontspannen
Schoon, vriendelijk. Massage vond ik wat soft, en jammer dat je niet op je buik kan liggen daar had ik mij juist op verheugd. Daarnaast beter als ze haar mening over bijvoorbeeld groei van kinderen voor zich houdt.
Toon reactie salon...
Jannet luistert altijd goed naar mijn klachten en speelt hierop in tijdens de shiatsu behandeling.
Toon reactie salon...
De massage behandeling is geweldig; een groot cadeau - enorme stress - relief! Absoluut een aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Mijn missie is om iedereen een moment van rust en ontspanning te gunnen, in deze wereld lijken we het altijd maar druk te hebben en weinig momenten voor onszelf. dat is jammer! je lichaam en geest hebben dat gewoon af en toe nodig om weer nieuwe energie op te doen en even alle spanningen van je af te laten glijden, in balans te komen! Ik werk met een combinatie van massage en shiatsu, ik ben ook gespecialiseerd in het geven van zwangerschaps--massage en massage na de bevalling. In April 2009 heb ik mijn praktijk geopend: De Koning Te Rijk, praktijk voor Shiatsu Therapie en Massage. ik geef Shiatsu therapie, ontspanningsmassage, zwangerschaps- massage , mama-massage en stoelmassage op locatie. RELAX@WORK In de praktijk help ik mijn cliënten met uiteenlopende klachten. Dit kan lichamelijk zijn, maar ook psychisch. Dit gaat natuurlijk vaak samen, bv van te veel stress krijgt men uiteindelijk lichamelijk klachten. Zelf ben ik ervaringsdeskundige omdat ik lange tijd thuis heb gezeten met een heftige burn-out (bijna 3 jaar) Vanuit wat ik zelf heb meegemaakt kan ik mijn cliënten adviseren (lifestyle) en behandelen. Toen ik zelf midden in mijn burn-out zat had ik nooit verwacht zelf ooit een bedrijf te beginnen, maar toch is het me gelukt en het gaat goed! Nu werk ik alweer een aantal jaren als zelfstandige met veel plezier in mijn praktijk. Sinds augustus 2012 combineer ik dit met het moederschap waar ik ook heel erg van geniet. ik geef graag tips over voeding en beweging, wat zeer belangrijk is in elk herstel, en onderhoud van het lichaam. Specialties: Shiatsu, Massage, zwangerschaps -behandelingen, bedrijfsmassage, Coaching

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Jannet

Vakkundig18
Professioneel18
Ervaren16
Deskundig13

Over

De Koning Te Rijk, Massage, Shiatsu & Zacht Werken® Coaching, Groningen
Brugstraat 7A
Groningen

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning! Bij De Koning Te Rijk, Shiatsu, Massage & Zacht Werken® Coaching in de binnenstad van Groningen bij je hiervoor aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor verschillende heerlijke massages en therapeutische consulten. Eigenaresse Jannet werkt met een combinatie van massage en shiatsu, ook is ze gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages en massages voor na de bevalling. Maak een afspraak bij De Koning Te Rijk en kom weer in balans.

Handig om te weten: de behandelingen worden mogelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor je eigen polisvoorwaarden.

MaMaandag
10:1512:25
DiDinsdag
09:0017:15
WoWoensdag
09:0017:15
DoDonderdag
09:0012:30
VrVrijdag
10:1512:30
ZaZaterdag
10:0010:55
ZoZondag
10:1517:15
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt