De Nieuwe Roos

Papsouwselaan 458, Delft, 2624EP

Sorry, De Nieuwe Roos is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Zahra Beauty Center

406 reviews
Papsouwselaan 133, Delft

SK Beauty Experts

1218 reviews
Peperstraat 40, 2611CH Delft

Parmis Hair & Beauty

1152 reviews
Kruisstraat 33, Delft

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,9
18 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik wou mijn haar kleuren in een kleur die redelijk dicht bij mijn eigen kleur lag, ik wilde hem alleen iets warmer hebben. Lang verhaal kort, mijn haar was groen/bruin/grijs gekleurd (totaaaaaaaal niet wat ik wou) Ik heb mijn geld terug gevraagd (het was me al een keer over komen in deze salon dat ik een heel andere kleur kreeg) en ben naar een andere kapper gegaan. Deze kapper zag inderdaad ook dat het groen geworden was, helaas konden ze niet meer de kleur in mijn haar zetten die ik eerder wou omdat mijn haar al zo verpest was dat ontkleuren geen optie meer was. Gelukkig hebben ze er bij Headline haarmode nog iets moois van kunnen maken. Staat altijd Arabische muziek op, personeel kan ook wat vriendelijker, borstels zitten nog haren in van andere mensen. Ben geen vaste klant meer.
Via internet afspraak maken heeft totaal geen zin. je krijgt wel een tijd en een naam van iemand die je gaat knippen maar hier klopt niets van.
Ziet er weer super uit, ik vindt het een hele fijne salon en kom hier zeker weer terug. Ze zijn echt sterren in het kleuren & knippen van haar. En ook mijn wenkbrauwen vertrouw ik aan niemand anders toe.
wenkbrauwen laten epileren. Is mooi geworden.
Werden snel geholpen en mijn zoon van 4 was ook snel weer klaar. Hij vond de kapster die ons hielp erg lief. Snel maar goed geknipt en er werd goed geluisterd naar de wensen.
Toon meer reviews...

Over

De Nieuwe Roos
Papsouwselaan 458
2624EP Delft

Kan je haar wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan ben je bij kapsalon De Nieuwe Roos in juiste handen. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen hier terecht voor een nieuwe, frisse coupe. Het team weet het juiste kapsel te creëren dat zowel aansluit bij jouw wensen als bij jouw persoonlijkheid. Heb je een feestje of speciale gelegenheid? Dan kun je bij deze kapsalon ook je haar laten opsteken, baard laten scheren, je gezicht laten threaden en je wenkbrauwen laten verven. Zo maak je jouw verzorgde look compleet.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten