De Salon Zandvoort

4,8
95 reviews
Zeestraat 34, Zandvoort, 2042LC
Open Morgen: 09:00 - 21:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
95 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijn behandeld. Mooie Salon, kundige vakmensen.
Fantastic massage - thank you.
Mooie en nette salon, vriendelijk personeel en de behandelingen zijn goed!
Vriendelijke medewerkers en een goede behandeling van wenkbrauwen
Femke werkt heel precies en geconcentreerd. Fijne rustige sfeer
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Benjamin
Masseur

Over

In het jaar 2000 heeft Benjamin de opleiding afgerond als gediplomeerd NGS sportmasseur. Hierdoor behandeld hij dagelijks sporters om ze voor te bereiden op een inspanning, en zo hun prestaties te verhogen. Maar draagt ook bij aan de nazorg om het herstel van de spieren te bevorderen Naast deze doelgroep heeft Benjamin zich ontwikkeld tot allround masseur, om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden. Door zijn internationale ervaringen, waaronder ook een 5-sterren Spa en opleidingen beheerst hij de beste technieken zowel vanuit de westerse als de Oosterse wereld. Welke hij o.a. in Engeland, Thailand en in Amerika heeft opgedaan. “Als kind was ik al dol op sporten en wist ik dat ik daar later iets mee wilde doen. In (sport)massage kon ik mezelf helemaal vinden. In mijn ogen het mooiste vak wat er is.”

Behandelingen

Massage

Portfolio

Femke
Allround schoonheidsspecialiste, wimperstylist & brow expert.

Over

Heeft bij ons stage gelopen en is nu werkzaam bij ons als allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft zich tijdens haar studie gespecialiseerd in verschillende gezichtsbehandelingen, massages, wenkbrauw- en ontharingsbehandelingen. Ook voor wimperextensions kun je bij onze Femke terecht! “Mijn passie is om elke behandeling af te stemmen op de huid en de behoeftes/wensen van de klant, zodat hij of zij tevreden en ontspannen de deur uitgaat.''

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Nikkie
Allround schoonheidsspecialiste, wimperstylist & brow expert.
4.8
22 reviews

Over

Nikkie is na haar stage van 2 jaar bij ons in De Salon blijven werken. Ze heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allround schoonheidsspecialiste. Nikkie is onbetwist de beste wimperextension-specialiste van de regio. Misschien zelfs van daar buiten, aangezien klanten van heinde en verre naar De Salon komen voor een set wimperextensions van Nikkie. Je kunt bij Nikkie terecht voor alle gezichtsbehandelingen, Cryolipolyse, advies over huidverzorging en wimperextensions. “Het werk als schoonheidsspecialiste vind ik erg leuk door het contact met de klanten en de diverse behandelingen die ik geef.”

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Sheila
Allround schoonheidsspecialiste, wimperstylist & brow expert.

Over

Heeft sinds 2008 haar eigen onderneming als zelfstandige kapster en schoonheidsspecialiste, maar blijft zich ontwikkelen. Onlangs heeft ze namelijk haar propedeuse gehaald voor de opleiding huidtherapie en momenteel volgt ze de opleiding tot doktersassistent. Haar interesse ligt dan ook vooral bij het medische gedeelte van de mens wat ook ten goede en van nut komt tijdens haar schoonheidsbehandelingen. Verder heeft ze als hobby haar 2 dochters waar ze graag tijd mee doorbrengt.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Nina

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Lucienne

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
De

Over

De Salon Zandvoort is in 2004 opgericht door Laura Bluijs. De belangrijkste uitgangspunten van de salon zijn persoonlijke aandacht en kwaliteit die je terug kunt vinden in de producten die ze gebruiken en de kennis en kunde van het team. Je wordt behandeld in een professionele omgeving en in een persoonlijke sfeer waarbij ze gebruik maken van de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken. Om je goed van dienst te kunnen zijn volgen het team zeer regelmatig cursussen en zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je kunt hier terecht voor: · Gezichtsbehandelingen · Permanente make-up · Wimperextensions · Peelings · Injectables · IPL ontharing · Microdermabrasie · Microneedling · Massage

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Laura
Schoonheids- & PMU specialiste
5.0
9 reviews

Over

Zij gaat zeer professioneel en resultaatgericht te werk, heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak en is in het bezit van het vakdiploma all round schoonheidsverzorging (STIVAS), heeft een opleiding dermatologie gevolgd en diverse andere specialisaties. Huidverbetering is waar zij voor staat. De huid actief en gezond krijgen en huidproblemen verhelpen. Kennis is zo belangrijk en daarom is zij zich meer gaan verdiepen in het medische aspect en biedt de samenwerking met artsen een uitkomst. Laura is aangesloten bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsverzorging en bevoegd facturen uit te schrijven voor de behandeling van acne en definitieve ontharing, waardoor u deze weer kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. “Mijn eerste bijbaantje was als keukenhulp in een beautycenter. Al snel wilde ik veel liever aan de andere kant werken en ben me toen volledig in de cosmeticabranche gaan verdiepen.”

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Jan

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Spatscherm gebruikt door personeel
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon

Over

De Salon Zandvoort
Zeestraat 34
2042LC Zandvoort

De Salon Zandvoort is in 2004 opgericht door Laura Bluijs. De belangrijkste uitgangspunten van de salon zijn persoonlijke aandacht en kwaliteit die je terug kunt vinden in de producten die ze gebruiken en de kennis en kunde van het team.

Je wordt behandeld in een professionele omgeving en in een persoonlijke sfeer waarbij ze gebruik maken van de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken. Om je goed van dienst te kunnen zijn volgen het team zeer regelmatig cursussen en zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

De Salon Zandvoort heeft de benodigde specialisaties waardoor de meeste zorgverzekeraars acne gezichtsbehandelingen en elektrische epilatie in het gezicht bij een aanvullende verzekering vergoeden.

Je kunt hier terecht voor:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Permanente make-up
  • Wimperextensions
  • Peelings
  • Injectables
  • IPL ontharing
  • Microdermabrasie
  • Microneedling
  • Massage
  • Cryolipolyse
MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
08:4521:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over De Salon Zandvoort

De Salon Zandvoort is geopend maandag, van woensdag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00, dinsdag van 08:45 tot 21:00 en zaterdag van 09:00 tot 18:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij De Salon Zandvoort zijn: Wimperextensions, Facials / Gezichtsbehandelingen en Wimpers en/of wenkbrauwen verven
De populairste behandeling, Wimperextensions, heeft een gemiddelde prijs van € 42,32.
Bij De Salon Zandvoort kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt