De Salon Zandvoort

4,7
78 reviews
Zeestraat 34, Zandvoort, 2042LC
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,7
78 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Weer heel erg blij met m’n wimperlifting!
Vanessa is an awesome human being. Very happy with the treatment. :)
Mooi en met zachte kleuren opgemaakt door Nikkie. Erg vriendelijk.
Super fijne behandeling door nikki
Wir haben uns wohl gefühlt. Die Massage war toll,
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Laura
Schoonheids- & PMU specialiste
5.0
9 reviews

Over

Zij gaat zeer professioneel en resultaatgericht te werk, heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak en is in het bezit van het vakdiploma all round schoonheidsverzorging (STIVAS), heeft een opleiding dermatologie gevolgd en diverse andere specialisaties. Huidverbetering is waar zij voor staat. De huid actief en gezond krijgen en huidproblemen verhelpen. Kennis is zo belangrijk en daarom is zij zich meer gaan verdiepen in het medische aspect en biedt de samenwerking met artsen een uitkomst. Laura is aangesloten bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsverzorging en bevoegd facturen uit te schrijven voor de behandeling van acne en definitieve ontharing, waardoor u deze weer kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. “Mijn eerste bijbaantje was als keukenhulp in een beautycenter. Al snel wilde ik veel liever aan de andere kant werken en ben me toen volledig in de cosmeticabranche gaan verdiepen.”

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Patricia
Massagetherapeute
4.7
5 reviews

Over

Door mijn werk als massagetherapeute blijf ik continue gefascineerd door de anatomie van ons lichaam. Hoe wij dit soms complexe lijf zowel actief als passief kunnen sturen, maar zeker ook wanneer het even niet mee wil werken. Dit motiveert mij elke dag om te blijven zoeken naar antwoorden hierover en hoe ik dit op een positieve en veelzijdige manier kan beïnvloeden door middel van massage. Massage heeft ook als groot voordeel om je even van externe prikkels af te sluiten en je hoofdwerk te onderbreken zodat stress en vermoeidheid minder grip op je hebben. Ik help je graag in periodes van onder andere stress, zwangerschap, blessures, overbelasting, verklevingen van het bindweefsel en bij littekens. “Massage works!”

Behandelingen

Massage
Nikkie
Schoonheids- & wimperextension specialiste
4.8
22 reviews

Over

Nikkie is na haar stage van 2 jaar bij ons in De Salon blijven werken. Ze heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allround schoonheidsspecialiste. Nikkie is onbetwist de beste wimperextension-specialiste van de regio. Misschien zelfs van daar buiten, aangezien klanten van heinde en verre naar De Salon komen voor een set wimperextensions van Nikkie. Je kunt bij Nikkie terecht voor alle gezichtsbehandelingen, Cryolipolyse, advies over huidverzorging en wimperextensions. “Het werk als schoonheidsspecialiste vind ik erg leuk door het contact met de klanten en de diverse behandelingen die ik geef.”

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Benjamin
Masseur

Over

In het jaar 2000 heeft Benjamin de opleiding afgerond als gediplomeerd NGS sportmasseur. Hierdoor behandeld hij dagelijks sporters om ze voor te bereiden op een inspanning, en zo hun prestaties te verhogen. Maar draagt ook bij aan de nazorg om het herstel van de spieren te bevorderen Naast deze doelgroep heeft Benjamin zich ontwikkeld tot allround masseur, om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden. Door zijn internationale ervaringen, waaronder ook een 5-sterren Spa en opleidingen beheerst hij de beste technieken zowel vanuit de westerse als de Oosterse wereld. Welke hij o.a. in Engeland, Thailand en in Amerika heeft opgedaan. “Als kind was ik al dol op sporten en wist ik dat ik daar later iets mee wilde doen. In (sport)massage kon ik mezelf helemaal vinden. In mijn ogen het mooiste vak wat er is.”

Behandelingen

Massage
Vanessa
Schoonheids- & Brazilian wax specialiste & masseuse

Over

Ik kom uit Brazilië waar ik mijn opleiding heb gevolgd en ik ben in 2019 naar Nederland verhuisd vanwege de liefde. De taal ben ik momenteel aan het leren, maar ik kan uitstekend Engels spreken. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en dan met name met huidproblemen zoals pigment, acne en ouderdomsverschijnselen. Mijn doel is dan ook om jou door mijn behandelingen weer te laten stralen, vol trots en vol zelfvertrouwen. Naast schoonheidsspecialist ben ik ook gespecialiseerd in lymfedrainage- (uiterst geschikt voor zwangere vrouwen), pre- en post-chirurgie massage, massages om cellulitis te verminderen, Brazilian waxing en ik kan je ook nog adviseren over voeding, lichaamsbeweging en stressmanagement. “Elke persoon is uniek en verdient daarom ook een persoonlijke aanpak.”

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Kuno
Masseur in opleiding

Over

Kuno heeft na zijn loopbaan in de verkoop van mode en management een switch gemaakt naar holistisch masseren. Deze switch wilde hij graag maken nadat hij zelf een verstoorde verhouding tussen denken en voelen had ervaren. Kuno is in opleiding tot holistisch masseur. Deze manier van masseren is heel rustig en aandachtsvol. Omdat jouw lijf een eenheid is, hoeft hij helemaal niet je gehele lichaam aan te raken om toch overal invloed uit te oefenen. Via spier-en zenuwoverdracht kunnen zijn handen reiken tot in de verste hoeken. Pas dan kan je tot je laten doordringen wat jij eigenlijk voelt. Als je gevoelig bent voor stress of spanningen, of gewoon gek bent van massages, dan is een holistische massage echt iets voor jou! “Masseren heeft altijd al mijn aandacht gehad. Door te leren over holistisch masseren en de extra waarde die dat aan de massee geeft, wil ik er graag mijn beroep van maken.”

Behandelingen

Massage

Over

De Salon Zandvoort
Zeestraat 34
2042LC Zandvoort

De Salon Zandvoort is in 2004 opgericht door Laura Bluijs. De belangrijkste uitgangspunten van de salon zijn persoonlijke aandacht en kwaliteit die je terug kunt vinden in de producten die ze gebruiken en de kennis en kunde van het team.

Je wordt behandeld in een professionele omgeving en in een persoonlijke sfeer waarbij ze gebruik maken van de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken. Om je goed van dienst te kunnen zijn volgen het team zeer regelmatig cursussen en zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

De Salon Zandvoort heeft de benodigde specialisaties waardoor de meeste zorgverzekeraars acne gezichtsbehandelingen en elektrische epilatie in het gezicht bij een aanvullende verzekering vergoeden.

Je kunt hier terecht voor:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Permanente make-up
  • Wimperextensions
  • Peelings
  • Injectables
  • IPL ontharing
  • Microdermabrasie
  • Microneedling
  • Massage
  • Cryolipolyse
MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt