Reviews

4,9
50 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Gezellige en kundige dame die precies snapte wat voor een soort wimpers ik wil. Ziet er heel natuurlijk uit.
Linda Hofman
7 maanden geleden
Gisteren voor de eerste keer wimpers laten zetten bij Nora. Het resultaat is erg mooi en naturel. Nergens last van. Mascara hoeft niet meer!
Floor van Keep
10 maanden geleden
One-by-one wimpers laten zetten voor de eerste keer. Ik vind het prachtig en ben erg blij mee, geen mascara nodig en s' ochtends mooi wakker worden. Fijne, ontspannen behandeling en gezellig wat gekletst. Ga zeker terug!
Colinda van Grootel
één jaar geleden
Nora is zeer vakkundig, ik kom al een hele tijd bij haar, mijn wimpers zijn altijd supermooi, ziet er heel natuurlijk uit, dat vind ik belangrijk.
Anita Westerbeek
één jaar geleden
Afspraak op korte termijn mogelijk, duidelijkheid voor aanvang behandeling, professionele behandeling, comfortabele behandelstoel en mooie wimpers !
Henny Kanen
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

De Wimperspecialist
Hondsruglaan 150
5629GC Eindhoven

De Wimperspecialist is gevestigd aan de Hondsruglaan in Eindhoven. Wimpers bepalen een belangrijk deel van de oogopslag en worden over het algemeen als mooier ervaren naarmate ze dikker en langer zijn. Het is een vorm van non-verbale communicatie en daarom gebruiken we mascara om ze voller te laten lijken. Voor dit doel bestaan er sinds enige tijd wimperextensions. Nora heeft inmiddels ruim drie jaar ervaring met wimperverlenging en gebruikt voor het beste resultaat het liefst de one by one techniek –die het meest natuurlijke effect geeft. Ook kun je bij Nora terecht voor een cursus wimperverlenging.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt