DermaLin Reviews

Loek van Ierselstraat 75, Culemborg

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Warme ontvangst en veel kennis van de huid. Tijdens de behandeling word je meegenomen in de stappen die ze neemt om je huid gezond te laten glanzen.
Ik had de microdermabracie behandeling genomen. Ik heb fijne lijntjes rond mijn ogen en een doffe huid. Tijdens de behandeling kreeg ik tips hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen. Na de behandeling voelde mijn huid zacht en verzorgd aan. Ook kreeg ik producten mee om thuis te gebuiken. De dag- en nachtcrème waren heerlijk en heb ik later aangeschaft. Ik vind het fijn dat ze met natuurlijke producten en ingrediënten werkt. Een aanrader.
Zeer kundig. Professioneel. Er wordt goed uitgelegd waar de behandelingen voor dienen. De producten waarmee gewerkt worden, worden goed uitgelegd. Er worden goede tips over de combinatie van voeding en de uitwerking die voeding op de huid kan hebben gegeven. In mijn geval uiterst belangrijk, omdat ik ontzettend veel allergieën heb en dat gecombineerd met een donkere huid, maakt het een enorme uitdaging. Een uitdaging waar Dermalin goed mee kan omgaan. Kies voor kwaliteit. Kies voor Dermalin.
10 sterren als die er waren! Heel vriendelijk en sociaal. Je voelt je meteen op je gemak! Hüsniye verstaat haar vak en doet haar werk met passie. De producten waar ze mee werkt zijn veelal op natuurlijke basis, wat ik persoonlijk heel fijn vind! Echt een aanrader!
Ik heb een ontspannende gezichtsbehandeling gehad. Echt super. Volgende keer ga ik microdermabrasie proberen om mijn fijne lijntjes aan te pakken. Hüsniye is enthousiast en praat met passie en verstand over huidverbetering. Ze denkt mee in oplossingen en wil graag helpen. Ook vind ik het belangrijk dat alle producten zo natuurlijk mogelijk zijn. Ik kende Medik8 nog niet maar de nachtcreme bevalt top.