Reviews

4,4
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Opnieuw zeer plezierig en goed geknipt. Op tijd en er zaten nog wat dames met folie in het haar die daarna weer geholpen werden dus goede planning. Atmosfeer gezellig.
W.van der Meer
2 maanden geleden
Super goed
Anoniem
2 maanden geleden
Voor het eerst bij Diana geweest en permanent laten zetten, heel blij mee! Zeer relaxte sfeer en erg tevreden over het contact, de behandeling en styling. Prijs, tijd behandeling, kwaliteit: allemaal súper! Zeer zeker aan te bevelen! Dankjewel, Diana.
Patricia
3 maanden geleden
De salon heeft een fout gemaakt en is hierna niet meer te bereiken. Ik heb highlights laten zetten gisteren en nu zitten er bij de aanzet grote vlekken in mijn haar! Ook klopt de prijs die is berekend in de salon niet met de prijs die op internet staat er zit 15 euro verschil in! Vind ik best veel eigenlijk!
Romy
4 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Diana begrijpt mijn haar! Ze geeft goede tips! Sinds ik bij Diana Hairstyling kom, zit mijn haar beter. Er zit meer volume in mijn dunne haar. Ik wil nu geen andere kapster meer!
Heidi
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Diana Hairstyling
De Hovenlaan 25
7325ZD Apeldoorn

Bij de gezellige en sfeervolle salon Diana Hairstyling aan de Hovenlaan in Apeldoorn kun je terecht voor het kapsel waar je van droomt! Dit is een salon voor iedereen - jong, oud, man en vrouw. Diane heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en weet hierdoor precies hoe ze voor jou de perfecte coupe moet creëren. Ze biedt haar klanten alleen het beste en werkt daarom uitsluitend met hoogwaardige producten.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt