Doctor Wow

4,9
94 reviews
Zomerhofstraat 71, unit 124, 1e verdieping, Rotterdam
Open Vandaag: 11:00 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,9
94 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Nu al een paar keer een wimperlift gedaan bij Anna en weer erg tevreden over het resultaat. Lieve, leuke en professionele meiden die mooi werk afleveren!
Loved the results from the eyelashes perm and eyebrows lamination and tint. Anna did an incredible job and I'll 100% be returning regularly. Super happy! Also she has the cutest doggy. Thank you :)
Ik beveel Anna van harte aan! Ze weet wat ze doet en ze doet en luisterd naar jouw wensen.
De eerste keer had ik dikke ogen, na het aanbrengen van de deepliner. Nu gebruikte Anna een andere manier van aanbrengen. Mijn ogen waren veel minder gezwollen. Ben erg blij met het resultaat!;
Fijne deskundige behandeling. Heel blij met mijn mooie wenkbrauwen
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anna
PMU artist, lash & brow stylist, laser removal specialist
5.0
44 reviews

Over

Hi! Ik ben Anna en kom uit Rotterdam. Ik heb al 13 jaar ervaring in make-up aanbrengen voor fotoshoots en heb 2 jaar geleden de switch gemaakt naar pmu, een switch die mij veel heeft gebracht en wat ik enorm leuk vind om te doen! Ik kan jullie garanderen dat ik altijd perfectionistisch en precies ben in mijn eindresultaat. Ik vind het mooi om te zien hoe een vrouw zelfverzekerd wordt door mijn behandeling! Ik ben graag een trendsetter met de nieuwste en populairste behandelingen. Ik vind het leuk om alle technieken intensief te bestuderen en eigen te maken om zo de beste kwaliteit te leveren! Ik heb echt van mijn passie mijn job gemaakt en geniet elke dag van de behandelingen die ik uitvoer om jullie mooi te maken! Je kunt bij mij terecht voor PMU powderbrows, deepliner maar ook voor het verwijderen ervan dmv de laser als dit elders niet goed is gezet, zodat ik daarna weer mooie nieuwe wenkbrauwen kan maken. Daarnaast verwijder ik ook tattoos, pigmentvlekken en geef ik Carbon peelings voor huidverbetering. Ook doe ik een stukje brow en lash styling en kun je bij mij terecht voor een brow lamination en lashlift. Dit is weer heel fijn in de zomer en op vakantie óf als je zwanger bent. Én dit is vaak ook een mooie aanvulling op je pmu. Eigenlijk bieden wij behandelingen aan die we zelf gewoon heel fijn vinden! Sinds juni heb ik mijn aanbod uitgebreid met pmu lips en ik heb hiervoor een training gevolgd bij DMT beauty. Hier is enorm veel vraag naar en het is ook geweldig om te doen! Daarnaast heb ik een training bb lips en collagen gevolgd in mei, dit is meer een tijdelijke oplossing en een van de nieuwste behandelingen op dit moment. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! X Anna Je kunt bij mij terecht voor: - PMU powderbrows - PMU deepliner - PMU lips (new!) - lash & brow styling - bb lips & collagen (new!) - Laserbehandelingen (pmu/tattoo/pigmentvlek removal en carbon peeling)

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Anna

Vakkundig10
Deskundig6
Ervaren5
Mei
PMU & handpoke tattoo artist
5.0
23 reviews

Over

Hi! Ik ben Mei. Na bijna 15 jaar als vormgever te hebben gewerkt maakte ik de switch naar PMU artist. Ik miste het contact met mensen en om met mijn handen te werken in plaats van constant naar mijn scherm te staren. Mijn creativiteit, oog voor detail, perfectionisme en obsessie voor wenkbrauwen (ik heb zelf hele ongelijke wenkbrauwen) kan ik helemaal kwijt in dit vak. Een jaar nadat ik gestopt was met vormgeving, kwam opeens mijn zin in creëren weer terug, wat er tot toe heeft geleid dat ik handpoked tattoos ben gaan aanbieden. Voor de tattoos kan ik een ontwerp voor je maken op basis van jouw ideeën of ik ontwerp geheel intuïtief een tattoo die bij jou past. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten! X Mei Je kunt bij mij terecht voor: - PMU powderbrows - PMU deepliner - PMU eyeliner - Handpoked tattoos - Laserbehandelingen (removal en carbon peeling)

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij

Over

Doctor Wow
Zomerhofstraat 71, unit 124, 1e verdieping
Rotterdam

Doctor Wow is een beauty salon gelegen in het centrum van Rotterdam en heeft een ruim aanbod aan diverse behandelingen, van beauty treats tot permanente make-up en laser removal. Anna en Mei zorgen ervoor dat je elke ochtend als de beste versie van jezelf op kan staan!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Metro station, tram- en bushalte. Het treinstation is ook in de buurt en betaalde parkeermogelijkheden voor de deur.

Het team:
Anna en Mei zijn beide specialisten in PMU en laser technieken. Daarnaast hebben zij ieders zich verder verdiept in diverse behandelingen:

Anna biedt naast PMU (powderbrows, deepliner, lips) en laserbehandelingen (pmu/tattoo removal, carbon peeling) ook beauty treats (lash lift, brow lamination en collagen BB lips) aan.

Mei biedt naast PMU (powderbrows, deepliner, eyeliner) ook handpoked tattoos aan.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Moderne stijl in de salon met een relaxte en hippe vibe.
  • Gespecialiseerd en compleet aanbod: Je kunt terecht voor zowel (semi) permanente make-up, tijdelijke beauty treats als huidverbetering en het verwijderen van oude pmu/tattoos.
MaMaandag
09:3019:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
09:3018:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Doctor Wow

Doctor Wow is open maandag van 09:30 tot 19:00, van dinsdag tot donderdag van 11:00 tot 19:00 en vrijdag van 09:30 tot 18:30. Het is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Doctor Wow zijn: Permanente make-up (pmu), Wenkbrauwen lamineren en Wimper permanent
De populairste behandeling, Permanente make-up (pmu), heeft een gemiddelde prijs van € 149,92.
Bij Doctor Wow kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2022

Schoonheidssalons in de buurt