Doctor Wow

5,0
131 reviews
Zwart Janstraat 23, Rotterdam
Open Vandaag: 11:00 - 18:30

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

5,0
131 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd goed bij Anna!!!
Mijn eerste ervaring met pmu powder brows bij Doctor Wow door Anna is geweldig. Anna werkt heel deskundig en geeft goede adviezen. Daarnaast neemt zij ruim de tijd voor je en is heel open en vriendelijk. Ik ben super tevreden over het resultaat tot nu toe. Over 6 weken terug voor mijn touch-up.
Perfect gezeten pmu brows! Heel blij mee!
Best spannend, PMU. Want waar moet je naartoe? Dit is zeker een aanrader. Anna is echt een topper! Ze neemt de tijd voor je en heeft prachtige PMU wenkbrauwen bij me gezet. Ze dacht mee over de vorm en het verloop is echt heel mooi geworden. Alles is schoon en netjes, ze is professioneel en ze heeft een goede bak humor. Loved it!
Beste ervaring op alle vlakken. Pmu is super mooi gezet en Anna is een topper. Ik kom zeker terug.
Toon meer reviews...

Over

Doctor Wow
Zwart Janstraat 23
Rotterdam

Sfeer in de salon: Er heerst een ongedwongen, gezellige en warme sfeer met veel privacy! Er zijn aparte behandelkamers, gespiegeld glas en het gebouw ligt in de achtertuin van de Zwart Janstraat midden in Rotterdam! Een unieke plek dus.

Producten: Anna werkt met DMT pigmenten, Vertix naalden, de Titan machine van DMT en de YAG laser van Yevgenia. Dit zijn allemaal de beste producten in hun soort. De pigmenten worden lichter bruin en niet grijs of rood en qua pigment verwijdering is Yevgenia met haar trainingen van het aller hoogste niveau!

Ervaringen: Anna is de eigenaresse en heeft reeds 4 jaar ervaring in permanente make-up en 3 jaar in het verwijderen ervan. Doordat zij geen andere behandelingen aanbied, kan je haar zeker als specialist zien! Description Specialities De salon is echt gespecialiseerd in permanente Makeup Powderbrows, deepliner en lipblush. Daarnaast ook in het weghalen van Powderbrows die door andere salons niet mooi zijn gezet. Doctor Wow doet niks anders dus ECHT een specialist. Zij doen niet ook nog nagels, haren en huid behandelingen bijvoorbeeld.

Vervoer: De tram op de Noordsingel, NS Station Centrum of Blaak en dan lopen, OV fiets of deelscooter kan ook!

Extra's: Doctor Wow heeft enkel aandacht voor jou tijdens een behandeling. Anna neemt ruim de tijd, je mag altijd appen voor vragen. Je krijgt altijd nazorg instructies mee naar huis en nazorg crème. En alle vragen mogen altijd gesteld worden! Service hebben zij erg hoog in het vaandel!

MaMaandag
11:0018:30
DiDinsdag
11:0018:30
WoWoensdag
11:0018:30
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022

Schoonheidssalons in de buurt