Elite Skin Clinic

Laan van Wateringse Veld 385, 2548BL Den Haag
4,9
10 reviews
Laan van Wateringse Veld 385, 2548BL Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,9
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne kliniek dankjewel
Andrea
21 uur geleden
Deskundig!
Andhika
één maand geleden
Ik ben enorm angstig als het gaat om ontharen, omdat ik een lage pijngrens heb. Hier houden ze bij Elite Skin Clinic rekening mee, waar ik weer erg tevreden over ben en ze zeker aanraad. Ik kreeg de tijd om al mijn vragen te stellen, me rustig uit te kleden, ik werd op mijn gemak gesteld, ze maakte duidelijke afspraken bij de behandeling, waardoor ik duidelijk aan kon geven als het even niet ging. Maar, omdat ze een laserapparaat gebruikt waar een koeler bij zit, voel je bijna geen pijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meerdere plekken op mijn lichaam wil laten ontharen. Bedankt voor alle geduld en de prettige behandeling. Tot over 6 weken.
Gül
3 maanden geleden
Een hele moderne praktijk dat over de nieuwste technologieën bezit. De behandeling worden echt op maat gemaakt en alles wordt duidelijk besproken. Ik ben nu 4 behandelingen veder van mijn kuur en ik merk en zie echt verschil. Ben heel erg tevreden!
Shahad Khadem
4 maanden geleden
Me dochter heb acnë behandeling gehad echt super resultaat... na 3 x zichtbaar van verschil.. ik zelf laser .. ben er zeer blij mee super resultaat na zelf de eerste behandeling ...
Hava Vayni
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Elite Skin Clinic
Laan van Wateringse Veld 385
2548BL Den Haag

Heb je altijd al een perfecte huid willen hebben? Dan ben je bij Elite Skin Clinic in Den Haag aan het juiste adres. Eigenaresse Seyda is gespecialiseerd in huidverbetering. Ze weet als huidtherapeut precies wat jouw huid nodig heeft om weer te stralen. En zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de huid krijgt die je wilt. Daarnaast kun je hier ook terecht voor het definitief ontharen van ongewenste haartjes op je lichaam of gezicht. Elite Skin Clinic biedt hier twee verschillende technieken voor aan. Je kunt dit laten doen door middel van laserontharen of elektrische epilatie.

Maandag
09:0017:30
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:3020:00
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt