Estecarin Beauty

4,7
57 reviews
Händelstraat 69, Utrecht, 3533GJ

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,7
57 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gewoon goed!
Het was de eerste keer dat ik mijn wenkbrauwen liet verven en dat ik mijn bovenlip liet harsen. Geen hele spannende dingen, maar Karin heeft van te voren duidelijk uitgelegd hoe zij te werk ging. Tevreden met het resultaat en een leuke gesprek gehad.
Karin is een prettige vrouw en heel goed in haar vak, vele jaren ervaring! Ik heb een onzuivere, gecombineerde huid, dus ik wilde graag een diepe reiniging, zonder trekkerig gevoel aan het eind. Ze heeft een goede huidanalyse gedaan en de behandeling sloot perfect aan op mijn wensen. Alle (onderhuidse) onzuiverheden zijn verwijderd (de dag erna zag je hier niets meer van!), ze heeft gereinigd, gemasseerd, gevoed en gekalmeerd. Sfeer: gezellig en ontspannen. Mijn huid is schoon en straalt!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Karin
Eigenaar Estecarin Beauty
5.0
15 reviews

Over

Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam als schoonheidsspecialist, en jouw huid zichtbaar verbeteren is mijn doel! Om dit te bereiken werk ik met fantastische merken en een liftend apparaat!

Behandelingen

Massage
Gezicht

Portfolio

Over

Estecarin Beauty
Händelstraat 69
3533GJ Utrecht

Verzorg je huid goed en ga voor zichtbare huidverbetering bij Estecarin Beaty in Utrecht. Hier zorgt schoonheidsspecialiste Karin met haar jarenlange ervaring ervoor dat jouw huid er mooi uit blijft zien. Je kunt hier verder ook terecht voor behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen en harsbehandelingen, maar ook ontspannende of huidverbeterende massages. De salon vind je bij het winkelcentrum in Oog in Al en behandelt zowel mannen als vrouwen. Karin staat voor rust, puurheid en eerlijkheid en verzorgt jouw huid op uiterst professionele manier met kwaliteitsproducten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
12:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
13:0017:00
VrVrijdag
11:0017:00
ZaZaterdag
13:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt