Face & Body Lounge

Sonderholm 124, 2133JH Hoofddorp
5,0
6 reviews
Sonderholm 124, 2133JH Hoofddorp

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijn ontvangst door Sheila met een verse gember thee. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de intake waar alles besproken kon worden. Vervolgens een heerlijke kennismakingsbehandeling gehad met op maat gemaakt advies. Ik was al lang op zoek een geloofwaardig, vakkundige huidspecialist. Ik heb mijn vervolg behandelingen al in gepland. Ik ben er benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van ons plan.
Lea
één jaar geleden
Ik heb op een hele professionele wijze mijn behandeling ondervonden. De sfeer is gezellig en gemoedelijk en de behandeling heerlijk en rustgevend. Sheila is een ervaren vrouw met goede adviezen. Wat heel leuk is het glaasje sap of soep wat je na de behandeling krijgt. Ik kom zeker terug.
Conny
2 jaar geleden
Wederom een heerlijke La Colline behandeling gehad van Sheila. Elke keer weer een feestje in een prima ambiance en goede service. Na zoveel jaren dat ik hier nu kom is het nog steeds genieten na elke behandeling weer met zichtbaar resultaat!
Lisanne
2 jaar geleden
Afgelopen zaterdag een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen van Sheila. De salonruimte straalt rust uit en met de verwarmde stoel maakt het de behandeling helemaal ontspannend. Tevens goede adviezen gekregen en advies over producten die goed bij mijn huid passen.
Yvette
2 jaar geleden
Heerlijke behandeling gehad en een deskundig advies over mijn huid. Zeer sfeervolle ruimte. Gedreven vakvrouw. Volgende afspraak is al gemaakt
Robin
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Face & Body Lounge
Sonderholm 124
2133JH Hoofddorp

Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Kom dan langs bij Face & Body Lounge aan de Sonderholm in Hoofddorp. Je kunt hier terecht voor vele gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en ontharen. Bij deze salon kijken ze niet alleen naar je huid, maar ook naar de persoon achter de huid zodat er een juist totaaladvies kan worden gegeven. Daarnaast krijgt je lichaam de optimale aandacht. Bij Face & Body lounge zijn ze immers van mening dat een ontspannen huid zorgt voor een stralende huid. Boek dus nu een afspraak en laat je huid weer stralen!

MaMaandag
20:0022:00
DiDinsdag
10:0016:45
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
10:0016:45
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt