Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb op een hele professionele wijze mijn behandeling ondervonden. De sfeer is gezellig en gemoedelijk en de behandeling heerlijk en rustgevend. Sheila is een ervaren vrouw met goede adviezen. Wat heel leuk is het glaasje sap of soep wat je na de behandeling krijgt. Ik kom zeker terug.
Conny
8 maanden geleden
Wederom een heerlijke La Colline behandeling gehad van Sheila. Elke keer weer een feestje in een prima ambiance en goede service. Na zoveel jaren dat ik hier nu kom is het nog steeds genieten na elke behandeling weer met zichtbaar resultaat!
Lisanne
8 maanden geleden
Afgelopen zaterdag een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen van Sheila. De salonruimte straalt rust uit en met de verwarmde stoel maakt het de behandeling helemaal ontspannend. Tevens goede adviezen gekregen en advies over producten die goed bij mijn huid passen.
Yvette
8 maanden geleden
Heerlijke behandeling gehad en een deskundig advies over mijn huid. Zeer sfeervolle ruimte. Gedreven vakvrouw. Volgende afspraak is al gemaakt
Robin
één jaar geleden
Prettige ontvangst en een hele relaxte sfeer. Zeer professionele behandeling gehad en ik heb direct een vervolgafspraak gemaakt.
één jaar geleden

Over

Face & Body Lounge
Sonderholm 124
2133JH Hoofddorp

Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Kom dan langs bij Face & Body Lounge aan de Sonderholm in Hoofddorp. Je kunt hier terecht voor vele gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en ontharen. Bij deze salon kijken ze niet alleen naar je huid, maar ook naar de persoon achter de huid zodat er een juist totaaladvies kan worden gegeven. Daarnaast krijgt je lichaam de optimale aandacht. Bij Face & Body lounge zijn ze immers van mening dat een ontspannen huid zorgt voor een stralende huid. Boek dus nu een afspraak en laat je huid weer stralen!

Maandag
20:0022:00
Dinsdag
10:0016:45
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
10:0016:45
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0013:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt